Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a visszatérő konfliktust? Miként tegyem túl magam?
A páromnak előttem hosszú ideig nem volt kapcsolata, csak egy éjszakás,vagy "próbálkozások."
Mióta én vagyok, állítólag lenyugodott,és hiszek is ebben: DE! Van egy nő a baráti társaságban,aki férjezett,és éppen amikor megingott a házassága,a párommal flörtölgettek ( 3 éve),találkoztak külön. Azt állítja a párom,hogy nem történt semmi, mert csak kíváncsi volt a nőre így külön,de mielőtt a helyzet bonyolódott volna bele se vágott semmibe. Ez évekkel ezelőtt volt,azóta a nőnek megjavult a házassága,de mégis tartják a kapcsolatot a párommal,ugyan olyan flörtölős nexusba.
Emiatt már rengeteg vitánk volt,és azt mondta ne elemezgessem a múltját, én vagyok a jelene és a jövője.
Ti mit gondoltok?
: 29, F: 35
Azt, hogy szerintem csak túl gondolod. Sok ember marad jóban ilyenekkel. De attól még nincs köztük semmi.
Különben, semmi közöd a múltjához, hogy mit csinált, ahogy neki se a tiédhez.
VELED VAN NEM? Akkor mi a kérdés?
"Tartják a kapcsolatot a párommal,ugyan olyan flörtölős nexusba. " beszéljen, de ne flörtöljön már. Ti nem olvastok?
31/f
Például:
a nő: legközelebb kapsz utópuszikat a szülinapod miatt,és koccintanunk is kell ;)
a párom: mindenképpen szavadon foglak és bepótolhatod ;)
ezt mutatta is nekem,és nem értette miért veszem ezt komolyan...de megígérte,hogy változtat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!