Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdős eljegyzés, vagy valami olyasmi. Vagy inkább ne? Sztori bent.
Sose voltam házasság párti, ezt többször ki is fejtettem neki, talán túl sokszor is. Miután megszületett a gyerek, elindultunk egy hullámvölgybe, szinte nulla idő egymásra, fáradtság, és emiatt kevés intimitás, egyre sűrűbb feszültség,veszekedés. És bár mint szülők együtt voltunk, de mint párkapcsolat eltávolodtunk. Egy munkahelyi "viszonyba" kezdett, amivel megbukott, mivel csóknál több nem történt - addig - úgy éreztem ez még megbocsátható, nehezen, de megoldható. Mindketten szeretjük egymást, de kellett nekem is és talán neki is ez a "pofon", hogy átértékeljük az életünket, a kapcsolatunkat.
Úgy döntöttem, hogy ezt nyomatékosítandó, továbbra is házasság nélkül, de szeretnék neki egy "eljegyzési gyűrűt" adni, hogy érezze, hogy mennyit jelent nekem, és persze változtatni akarok.
Szerintrtek mennyire jó ötlet, volt-e valaki hasonló helyzetben, szerintetek úgy fogja-e érezni, hogy csak meg akarom billogozni, mint egy "foglalt" tábla, vagy érteni fogja, hogy felfogtam, hogy többre vágyik,érezni akarja, hogy ennyi idő után nem csak a "barátnőm", hanem sokkal több, és bár a házasságra még mindig úgy gondolok mint teljesen felesleges dologra, azt megértem, hogy minden nő vágyik arra a gyűrűre, hogy nőnek érezze magát.
Jó hosszú lett, remélem átment a lényeg, érdekel, hogy szerintetek, természetesen első sorban hölgyek, ez inkább "kétes húzás" lenne, vagy pont ellenkezőleg?
Az a baj, hogy úgy tekintesz arra a gyűrűre, mintha nagy kegyet osztogatnál neki azért, hogy veszel neki egyet. Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de az ilyen kamu eljegyzések - amit nem követ a büdös életben se házasság - maximum a tinik ökörködése, nem méltó egy felnőtt, gyereket nevelő párhoz.
Ha kitartasz a szándékod mellett, nagyon meg fogod őt alázni azzal a gyűrűvel. Ha tényleg felfogtad volna, hogy többre vágyik, nem csak egy csontot dobnál neki, mint valami kutyának. Miért vagy ennyire ez esküvő ellen? A pénzedet vagy a szabadságodat félted?
Nem fogja jobban nőnek érezni magát attól a gyűrűtől úgy, hogy sose lesz "folytatása" a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!