Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan kérnétek meg a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérnétek meg a párotok kezét?

Figyelt kérdés

Hamarosan eljegyzésre kerülhet sor, és már egy egész listám van lehetséges módszerekről sablonostól a megvalósíthatatlanig, de kíváncsi vagyok a ti elképzeléseitekre is, hátha tudom valamivel bővíteni/kiegészíteni :D

Köszönöm! :)

2018. jan. 23. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Én megkértem két barátomat, hogy segítsenek, volt egy klassz elterelő sztori mely szerint egy leendő ügyféllel találkozunk nem messze attól a helytől ahol megismerkedtünk. A két barát közben kirakta mécsesekből, hogy "HOZZÁM JÖSSZ?". Meglepődött, pedig biztos volt benne, hogy tudni fogja előre, persze azért igent mondott. Szerintem itt a szándék a lényeg, így is meg úgyis örülni fog (csak ne kösd egyéb ünnephez "nem volt ötletem ajándékra, nesze egy gyűrű" jelleggel.)

Hajrá!

2018. jan. 23. 10:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Jól hangzik, ilyen gyertyás nálam is szerepel :)

Neeem, hát olyat semmiképp sem, hogy nesze ez vót akciós boldog karácsonyt :D

2018. jan. 23. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ehhez a barátnőd ízlését kellene ismerni, nem? Van, aki imádja nagy dobra verni a dolgot, és más nem is jöhet szóba nála, csak a karácsony meg a Valentin nap.

Na meg vannak az olyanok, mint én, akik utálják az ilyeneket, és bulit sem akarnak. Az ünnepi eljegyzésekkel meg az a baj, hogy egyrészt kisajátítjátok magatoknak az ünnepet (ez bunkóság), másrészt meg addig érzi különlegesnek magát a menyasszony, amíg fel nem megy Facebook-ra, és látja, hogy 5-6 másik nőismerőse is gyűrűben vigyorog.

Nem írnál valamit a barátnődről, hogy jobban tudjunk segíteni? Pl. nyitott vagy zárkózott, romantikus-e, miket csinál szívesen szabadidejében...

22/N

2018. jan. 23. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Azért jó lenne ha Jókai szavait megfogadnád lánykérés közben:

"Magyar ember sohasem szokott térdepelni, magyar ember nem térdepel senki előtt, még ha koldus is, még ha bűnös is, még ha megölik, sem térdel."

/Egy magyar nábob/

2018. jan. 23. 12:27
 5/10 A kérdező kommentje:

#4: a féltérd nem ugyanaz; ha arra céloztál, hogy ne kettővel boruljak elé, mint ha kukoricán bűnhődnék :D

#3: igen, ez igaz. Hát lényegében hasonló ő is ahhoz, amit írtál magadról.

Inkább a régi/hagyományos dolgokat kedveli, viszont a kreativitás/egyediség is tetszik neki (tehát semmi közhely, klisé, gyűrű-a-pezsgőben).

Buli nincs, nagy felhajtás nincs, facebookunk nincs; ("úristen létezik 2 olyan fiatal, akiknek nincs facebookja.. :O") :D

A többi egyébként, hogy nyitott, vagy zárkózott, meg mennyire romantikus típus, inkább kedvfüggő. (Én romantikusabb vagyok nála :D).

Nagyon szeret olvasni, zenét hallgatni.

2018. jan. 23. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
35%

#5 Hm, akkor meg is van. :)

A kedvenc könyvéhez hasonló körülményeket teremthetnél. Pl. Alíz csodaországban esetén lehetne óra, kártyák, tea, különböző sütemények, és a könyv atmoszférájához illő üvegek. (Egyél meg, igyál meg, stb.)

Egyébként a pezsgőben a gyűrűvel igazad van, az is személytelen...Egy étteremben. Idegenek között.

Esetleg Pinteresten nézegethetsz, ott nagyon sok jó ötlet lakik. :3

2018. jan. 23. 12:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Valami hasonló könyves megfordult már a fejemben, csak még a lényegi dologig nem jutott el a gondolatmenetem, hogy milyen módon kivitelezzem a lánykérős részét :D

De mindenesetre köszönöm a tippet! :)

2018. jan. 23. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Könyv lapjai összeragasztva (nyilván egy olyan könyvé, amit szeret, meg ami illik a témához, nem gyilkos-kaszabolós), kivágva belőle szív/négyszög/akármi, és így tulajdonképpen a könyv lesz a doboz. Abba meg a gyűrű.

Akkor az igazi, hogyha a ragasztás mögötti "olvasható" oldal még kapcsolódik is valahogy. :)

Régebben láttam nagyon szép megvalósításokat fészen, sajna google most nem a barátom, de azért mutatom, mire gondolok. :)

[link]

[link]

2018. jan. 23. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
De jóó, ez nagyon ötletes, még nem láttam ilyet.
2018. jan. 23. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra, elviszem majd túrázni és vagy egy szép tóparton, vagy valami sziklás hegynél.

Sokfelé járunk tavasz kezdetével, szóval lesz alkalom :), és ő is hasonlót szeretne.

Utálja a felhajtást, de imádja a természetet.

2018. jan. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!