Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is korai? Bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is korai? Bele lehet ebbe "szólni"? (lent)

Figyelt kérdés

Több kérdést olvastam a témában itt...sokan sokféle választ adtak. Én még egyszer kérdezek.

Egy 3 éves kapcsolat után szerintetek is korai eljegyezni (20) egy lányt? Ha a párja komolyan gondolja...őszintén szeretik egymást...és tényleg komoly a kapcsolatuk.

Tegyük félre azokat a dolgokat, hogy egyesek szerint "nem kell a gyűrű" mert attól nem lesz erősebb a kapcsolat, mert nem azért akarják, hogy erősebb legyen. Ez egy olyan dolog amit ők értenek...nem a puccos-pancs gyűrű miatt, hanem mert számukra ez eszmei érték.

Meg "lehet" őket szólni ezért? vagy ez a kettőjük dolga?

véleményetek?

(később elmondom miért kérdezem...:) )

2010. jún. 2. 22:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

A rohanó világ téves felfogása az, miszerint butaság eljegyezni egymást ilyen korán, sőt hülyeség összeházasodni is. Mindent tönkre akarnak tenni (vagy tönkre is tettek) a pénzéhes emberek, hogy boldog és kiegyensúlyozott személyek helyett munkagépekké, robotokká váljunk. A profit hajtja az egészet, de kérdem én: szerelmet mikor lehet pénzen venni majd? Miért lesz jobb, ha 10 év múlva házasodtok össze? Akkor már lesz rá pénzetek? :D A szerelem ingyen van, s akkor jó, ha nem a pénz irányítja! Az olyan nem is igazi szerelem. Nagymamám 6x (!) találkozott a férjével (mivel akkor katona volt a férfi, akit szeretett) - szerelem volt első látásra, majd 3 gyerekük lett, s a férfi (a nagypapám) meghalt kb. 30 éve rákban. Nagymamám azóta is hetente jár a sírjához, s ha az emléke eszébe jut könnyeivel küszködve meséli el, hogy milyen csodálatos is volt... Egyetlen másik férfira sem nézett azóta sem!!! Ez példaértékű számomra. A barátnőmmel lassan 5 hónapja vagyunk együtt, 18 évesek vagyunk mindketten, egy meg nem értett világnézettel, a szüleink, a "barátaink" szinte kivétel nélkül mind-mind ellenünk. Nem tudnék még egy lányt így szeretni, mint amennyire Őt szeretem. Tervezgetjük a közös jövőnket, de legfőképpen az összeköltözést... Ez a nyár pedig majdnem olyan, mintha együtt élnénk... Együtt vagyunk folyamatosan, reggeltől-estig. Mi egymásból merítjük az erőt, s ezt tanácsolom nektek is! B*sszatok rá mindenki más véleményére! :D Remélem, hogy segítettem...

Üdv,

D. 18/f

2010. aug. 14. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!