Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is korai? Bele lehet ebbe "szólni"? (lent)
Több kérdést olvastam a témában itt...sokan sokféle választ adtak. Én még egyszer kérdezek.
Egy 3 éves kapcsolat után szerintetek is korai eljegyezni (20) egy lányt? Ha a párja komolyan gondolja...őszintén szeretik egymást...és tényleg komoly a kapcsolatuk.
Tegyük félre azokat a dolgokat, hogy egyesek szerint "nem kell a gyűrű" mert attól nem lesz erősebb a kapcsolat, mert nem azért akarják, hogy erősebb legyen. Ez egy olyan dolog amit ők értenek...nem a puccos-pancs gyűrű miatt, hanem mert számukra ez eszmei érték.
Meg "lehet" őket szólni ezért? vagy ez a kettőjük dolga?
véleményetek?
(később elmondom miért kérdezem...:) )
Köszi:)
Igazából nem tudnám mással elképzelni az életemet...nem a rózsaszín ködből beszélek...voltak mélypontjaink...megvolt a mindennapos rutin is...sőt lakunk együtt is (jó, megszakításokkal, de ezzel nem volt problémánk...)
Annyira tiszteljük egymást (ami fontos nekem) és annyira bízunk egymásban, hogy nagyon boldog vagyok mellette...már változtunk 3 év alatt is, de azt mondhatom minden nappal csak mélyebb lett a kapcsolatunk. Az embertpróbáló távkapcsolatban is....
Köszönöm a véleményeteket. Még beszélek a párommal is, de az az igazság ha megkéri a kezemet (mert meglepetést szeretne) nem fogok nem-et mondani...
köszi a válaszokat még egyszer!
Szia.
Végigolvastalak,meg a válaszokat is átfutottam...
Véleményem szerint neked csak magadra kellene hallgatnod,iletve a kettőtök döntése a fontos...ha ti így érzitek akkor tegyetek kedvetek szerint..sose más elképzelései szerint éld az életedet!!!Ha elég érettnek érzed magad,hajrá vágj bele!
De arra készülj fe hogy milyen összehangolni a ulit meg az együttélést..mikor több lábon kell állnod,több helyen megállni a helyed..én most ezt teszem..
20 leszek januárban..10 hónapja jöttem össze a párommal bő 1 év ismertség után...3 hónaposak lettünk volna 4 nap mulva mikor összeköltöztünk(igaz akkor nagyimhoz) kicsivel több mint 2 hónapja élünk csak kettesben..és bizony néha nehéz...mert legyél nő,vadmacska de ugyanakkor legyél megértő és türelmes mikor fáradt,főzz,moss,készitsd a párodat melóba(ezeket mind megteszem mert imádom,és ő is sokat segit másban is) egyen rend tthon,látogasd a családodat,de állj helyt a suliban is(fősulis vagyok) és gondolkozz a pénz beosztásán,mit hova rakj,akkor mi nincs a hűtőben és mi van..stb... szóval összetett dolog az asszonyélet:)de nekem megy szerencsére:)
Mi már a másdik randin az összeköltözésről beszéltünk és már az első hónapban felmerült aházasság gondlata..:) Most ott tartunk hogy még ezen a nyáron szereténk eljegyzést,persze én párom is titokban akarja,mglepetést akar okozni nekem ezzel:) Én elég érettnek érzem rá magam,és a páromat is! Az ember mindig érzi hogy ki neki az igazi!
Én is sokmindenkitől megkapom h fiatal vagyok..naés akkor mi van?Semmi....volt pár pasi az életemben sajna sok dologba belementem amibe nem kellett volna de bő 10 hónapja úgy érzem,megtaláltam azt akit mindig is kerestem:)
Sok sikert,kitartást és boldogságot kivánok nektek!:)
19L
Szia 19-L:)
Köszi a válaszod! Hát gratulálok, ha megtaláltad már a helyed:) és ilyen szépen sikerült alkalmazkodni:) :D
Mi 3 éve boldogítjuk egymást...ismerem a bogarait, a hülyeségeit (mert kinek nincs?:)) de ezekkel együtt szeretem. Sajnos mi 1-2 hetente találkozunk újabban (hát már egy éve) távkapcsolat miatt, mert máshol vagyunk egyetemisták...de amikor együtt vagyunk, főzök, mosok, takarítok. Persze nem ugyanaz mint "élesben" de szívesen megteszem. Emellett a párom segít nekem, mosogat, takarít, ha odatenném még főzne is:) Persze mi is veszekszünk néha, ki nem? :)
Összeköltözés csak 2 év múlva, vagy talán 1 év múlva (attól függ milyen lesz majd az órarendem a suliban) történhet meg. De amióta együtt vagyunk (gyakorlatilag az első csók óta) együtt képzeljük el az életünket. Azt hiszem nála empatikusabb társat nem találhattam volna...
Köszi a válaszodat, ha úgy lesz majd írok, hogy hogyan alakultunk. Nektek is minden szépet kívánok:)
Én is voltam mennyasszony, terveztük az esküvőt, most meg egyedül vagyok és nincs kilátásban sem valamire való pár számomra.
SOHA NE ALAPOZZATOK MAGATOKON KÍVÜL SENKIRE!!!!
Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet eljegyződni, összeköltözni, stb. de MINDIG LEGYEN B TERV!!!
Mert aki egy másik emberre építi az életét, mindent abban az egy emberben lát meg, akkor ha az az egy ember elveszik nem marad semmije.
Szóval csak okosan!
22N
:) köszönöm...
jó, hogy ilyen válaszokat is kaptam, mert kicsit elkeseredtem a sok negatívumon:)
persze kéne legyen B terv is...csak amikor Vele tervezel...Vele akarsz élni akkor mégis MINDENT Rá alapozol...aztán ha menni kell akkor jön a pofára esés:( :-S sajnos...remélem nem lesz ebben részem...
utolsó, sajnálom
szerintem nem korai az eljegyzés.még nem voltam 17 mikor összejöttünk a férjemmel.ennem már 6,5 éve.már 4 hónap után mondta h velem akarja leélni az életét,és h meg fogja kérni a kezemet(akkor katona volt igy csúszott).a 2. évfordulonkon kérte meg a kezem(és akkor én még 20 sem voltam,mert a 19.születésnapom elött pár hónappal volt az eljegyzés).és akkor még javában iskolába is jártam.jó,mondjuk ő dolgozott akkor már.mindig is terveztük h lesz esküvő,de nem az volt az elsődleges cél.(néha viccelődni szoktam vele,hogy ha 2010 végéig nem vesz el akkor már nem megyek hozzá-de ez tényleg csak viccből mondtam)május elsején házasodtun k össze,és van egy gyönyörű kisfiunk is aki 9,5 hónapos.és 23 éves vagyok csak.
szóval nem vagytok korán ahhoz hogy eljegyezzétek egymást.én csakis sok boldogságot kívánok nektek.és merjetek csak belevágni és a NE FOGLALKOZZATOK MÁSOKKAL,hogy mit szólnak,mert jegyben jártok,meg hogy külön éltek.
mégegyszer sok boldogságot kívánok
15:29
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM :) kedves vagy!
Minden jót kívánok Nektek is mg a picinek is sok egészséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!