Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is korai? Bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is korai? Bele lehet ebbe "szólni"? (lent)

Figyelt kérdés

Több kérdést olvastam a témában itt...sokan sokféle választ adtak. Én még egyszer kérdezek.

Egy 3 éves kapcsolat után szerintetek is korai eljegyezni (20) egy lányt? Ha a párja komolyan gondolja...őszintén szeretik egymást...és tényleg komoly a kapcsolatuk.

Tegyük félre azokat a dolgokat, hogy egyesek szerint "nem kell a gyűrű" mert attól nem lesz erősebb a kapcsolat, mert nem azért akarják, hogy erősebb legyen. Ez egy olyan dolog amit ők értenek...nem a puccos-pancs gyűrű miatt, hanem mert számukra ez eszmei érték.

Meg "lehet" őket szólni ezért? vagy ez a kettőjük dolga?

véleményetek?

(később elmondom miért kérdezem...:) )

2010. jún. 2. 22:31
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
szerintem nem kell ítélkezni:) de elfogadom ha valakinek ez a véleménye... én ismerek boldog házasságot 18 évesen való eljegyzés után és boldogtalant 3o körül:-S
2010. jún. 2. 23:08
 12/31 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy korai. Én két és fél éve vagyok a párommal és nagyon boldog volnék, ha eljegyezne. De másfelől azzal senkinek nincs baja, hogy élettársak vagyunk, de ha eljegyződnénk és pár éven belül nem házasodnánk össze, akkor valószínű sok bántás érne (amihez nekem gyengék az idegeim).

Igazából az eljegyzésnek akkor van valóban értelme, ha azt jelzi, hogy rövidesen jön az esküvő. Különben ha szorosabbra akarjátok fűzni a kapcsolatotokat, akkor inkább költözzetek össze és éljetek együtt (ha még nem tettétek meg). Annak a kapcsolat szempontjából sokkal több értelme van.

21/L

2010. jún. 2. 23:17
 13/31 A kérdező kommentje:

Szia:)

Összeköltöznénk, ha tudnánk...de sajnos nem tudunk...

Ezt a dolgot meg nagyon szeretné a párom...igazából én is, csak a "kritika" engem sem hagy hidegen... (semmi köze az érzéseimhez a párom iránt, vagy a magabiztosságom a párommal szemben...)

2010. jún. 2. 23:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Bármilyen is a kapcsolatotok, ebben a korban még mindketten változni fogtok.
2010. jún. 2. 23:22
 15/31 A kérdező kommentje:
mi 2-3 éven belül szeretnénk esküvőt...addigra össze tudunk költözni:)
2010. jún. 2. 23:22
 16/31 A kérdező kommentje:

az ember mindig változik...:) lehet hogy naiv vagyok...de a körülöttem levő pároknál nem látom azt az "ősbizalmat" azt a valamit, ami nálunk van...

lehet pár év múlva nem ezt mondanám...most ezt mondom:)

2010. jún. 2. 23:24
 17/31 anonim ***** válasza:
A korod miatt is, no meg a 3 év együttjárás miatt is eljött az ideje az eljegyzésnek! Ki és miért szólna meg? Nem is értem.
2010. jún. 2. 23:39
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is a második válaszolónak van igaza illetve mások is írták hogy változni fogtok még.Mivel tinédzserkorban kezdődött főleg.Szerintem mindenképp érdemes megvárni még azt a két évet minimum aztán dönteni az esküvőről.5 év már egy hosszabb szakasz az életetekben ha addig is erősödik a kapcsolatotok akkor házasodjatok.
2010. jún. 2. 23:39
 19/31 anonim ***** válasza:
Korainak nem korai megszólni sem lehet de én úgy látom mindenképp meggondolandó.
2010. jún. 2. 23:41
 20/31 anonim ***** válasza:

ismered azt a mondást,hogy Lakva ismeri meg egymást az ember..

Ti még nem laktok együtt,még nem jöttek el a minden napos monoton napjai.Még nem élted át azt amikor a párod napokig-hetekig fáradt nyűgös lesz (vagy pont fordítva te leszel az),és már nem rózsaszínben látod a dolgokat..

Előbb éljetek együtt,és ha a mindennapi élet is boldog,kiegyensúlyozott akkor házasodjatok..Mert bizony ilyenkor is változnak az emberek....

2010. jún. 3. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!