Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátomnak vagy nekem van igazam az eljegyzést, esküvőt illetően?
Azóta valami fejlemény,kérdező?
Megmondva a frankót,azért nekem fura,hogy elmúltatok 20 évesek és össze se költöztetek,pedig lassan 6 éve vesztegetitek egymás idejét.Azért ez már sok.Van egy sanda gyanúm,hogy a csávónak ez így kényelmes és csak arra vár "nagy bumm" címszó alatt,hogy jöjjön valaki,aki miatt lapátra tehet Téged.Sajnos sok pasira ez a jellemző.
mi is 23 évesek vagyunk a barátommal, szintén 5 és fél éve együtt :DD
együtt is élünk és egymás mellett képzeljük el az életünket, de eszembe nem jutna ennyi idősen házasodni. most fejezzük be az egyetemet, még dolgozni is kéne... egy esküvő alapból nem occó mulatság.. bár nem ez a fő szempont. ne sértődj meg, hogy a párod még nem akarja, ez az általánosabb vèlekedés ennyi idősen, akármennyire is szereti az ember a másikat. a legrosszabb amit tehetsz, hogy cseszegeted. ne légy ilyen önző, el gog venni ha szeret, de még tojáshéjas a popótok. szóval nyugi.
Nem érzi, hogy csak azért mert gyerekkorod óta arra nevelnek az emberek, és a média, és hogy szép képeket poszutolhass a facebookra, és hogy pár hétre te legyél az irigyelt sztár, ez megérne egy rakás pénzt és vesződséget, de nem akarja elmondani azt, hogy semmire sem tartja ezt a semmit sem érő papírt, mert különben elhagynád. Ezért terel, és azt reméli,hátha egyszer kinősz abból a vágyból, hogy te 1 napra hercegnő legyél.
De sajnos ebből a nők nem nőnek ki, mert kisgyerekkoruktól erre nevelik.
Szia! 34 éves nő vagyok. Láttam jó pár esetet, amikor a lány a legszebb éveit töltötte el olyan fiú mellett, aki szerint "még fiatalok vagyunk, ráérünk", "csak egy darab papír, így is boldogok vagyunk" stb. Aztán 8-10 éves kapcsolat után szakítás. Rövid időn belül új csaj, nagy szerelem, esküvő, gyerek, a régi csak meg 30 évesen vagy idősebben kezdheti a nulláról. A korrektebbek azért megmondják egy idő után, hogy bocsi, de nem veled akarom leélni az életem. (Nőben is láttam ilyet, a férjem exe halogatta így a dolgokat az én nagy szerencsémre).
Ezzel együtt úgy gondolom, hogy várd meg az egyetem végét. Aztán ha mindketten dolgoztok, akkor szerintem érdemes átbeszélni, hogy merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!