Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátomnak vagy nekem van igazam az eljegyzést, esküvőt illetően?
Egyetértek a barátoddal.
És más az 5 év 18 évesen, mint később.
23 évesen felesleges. Mióta éltek eggyütt?
N
Én pedig azt mondom, hogy az elköteleződés fejben dől el és nem a lánykéréssel.
Szerintem sok nő úgy van a házassággal, hogy az ad egy papírt ami egyfajta garancialevélként szolgál arra, hogy 20 év múlva is pontosan ugyanígy fogjuk szeretni egymást.
Viszont ilyenkor kérdeznék valamit. Miben másabb vagy kevesebb egy olyan kapcsolat ahol mondjuk 10-15 évig együtt vannak házasság/esküvő nélkül mert tudják, hogy együtt akarnak lenni? Összességében változtat valamin azon kívül, hogy van néhány jogi vonzata a dolognak anyagiak és névfelvétel szempontjából?
"A kezdeményezés a mi dolgunk épp úgy ahogy a lánykérés is, ennyi."
Hát ezt te lehet, hogy így gondolod, de nem mindenki. :) Én nem akarnék olyasvalakivel lenni, aki meg akarja mondani nekem, mi az én dolgom.
Ezért nem jó az elsővel megházasodni,meg gyereket vállalni!
Az egyik már akarna házasodni,gyereket esetleg,a másik meg tologatja vagy ezért vagy amazért.Majd 26-27 évesen is fiatal lesz a házassághoz,vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!