Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hónap esetleg év egy lakásban élés után merjek igent mondani?
hm. ez jó :D
én 1,5 éve élek együtt a párommal, és már eléggé kibújt abból a bizonyos zsákból. persze sosem ütne meg vagy ilyesmi, de nagyon jól tudom, h rendetlen, néha bunkó. hisztis, ha olyan kedve van, akkor mindenbe belexarik.
de ha épp nem cseszték fel az agyát akkor kenyérre lehet kenni.
mondjuk meglehetősen házasságelennes vagyok, annak ellenére, hogy többször poénkodott, hogy majd elvesz feleségül. és nem azért nem megyek hozzá, mert nem szeretném, mi több, ha minden jól megy akkor ő lesz a gyermekeim apja, de valahogy úgy érzem, hogy képtelen lennék aláírni egy papírt arról, hogy őt szeretem, és vele szeretnék élni. ez papír nélkül is megy.
nincs tökéletes férfi, az biztos.
én 2.5 éve lakom együtt a barátommal..
kb 1 év után mutatta meg h milyen valójában..
szerintem férjhezmenés elött min. 1 év kell mig együtt laktok..hidd el teljesen más valakivel együtt lakni és ugy megismerni minthogy kétnapont találkozni vele..
Nem szabad tul sokaig egyutt elni, kulonben mar semmi nem valtozik a "papir" miatt, vszinuleg el fogtok valni (sok par tapasztalata alapjan)
Es ha nem bizol benne ne menj hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!