Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hónap esetleg év egy lakásban élés után merjek igent mondani?
Te hány éves vagy? 14-15? Nem nézlek sokkal többnek a gondolkodásod alapján...
Nem is értem a kérdésedet...Éljetek együtt normálisan, hétköznapian, a napi problémák úgyis előbukkannak és majd kiderül, h meg tudjátok-e oldani...
Nekem a fejemben meg nem fordult soha, h a férjem képes lenne kezet emelni rám... nemhogy erre "teszteljem"
Figyelj, szerintem össze se költözzetek, mert ez egy borzasztó kapcsolatnak tűnik.
Nálunk nem volt mit tesztelni. Szerettük egymást, fél év után összeköltöztünk, rá két és fél évre összeházasodtunk. De nem azért vártunk ennyit, h kibújjon a szög a zsákból. 1 éve voltunk együtt, amikor fél évre külföldre költöztünk, ahol aztán egymásra voltunk utalva. Az első három hónap után már megkérte a kezem és én simán igent mondtam. Tudtam, h ő a másik felem, h jó ember és a valódi énjét látom.
Mióta vagytok együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!