6 hónap körüli babátok hogyan van felöltöztetve a 25 fokos lakásban, ha egész nap a földön a játszószőnyegen játszik?
dehogy fog tüdőgyulladást kapni
az én fiamon ujjatlan body és plüss kezes-lábas van
harisnyát, zoknit, felsőt csak akkor adok rá, ha kimegyünk
ha nem a hideg kövön van, hanem a szőnyegen, nem lesz semmi baja - az se jó, ha túl van öltöztetve
Nálunk 22 fok (konyhában max 20) van, van rajta egy ru. body, egy hu. vékony pulóver, egy harisnya, egy rövinadrág, valamint tappancsos zokni.
8,5 hónapos mászik össze-vissza a lakásban.
DEhogy. Tökéletes, ahogy öltözteted.
Én mondjuk rugi párti vagyok, egy rövid bady és egy középvastag rugi volt a ruhatár minden nap.
A hosszu bady fölé szerintem elég lenne egy mellény/ujjatlan felső a mellkasára.
6 hónapos a lányom, szintén 24-25 fok van, ha nem fűtök akkor is (társasház előnye), hu. body+ru.poló, naci+zokni, vagy rövid ujjú body+ hosszú ujjú rugi.
A tarkójánál tudod ellenőrizni, hogy fázik-e vagy melege van-e.
Ha valóban 25 fok van és nem húz be sehol a hideg akkor hosszúújjú body,+ zoki (nadrágostul már melege van).
De nálunk pl szeles időben picit az erkélyajtónál jön be a hideg,olyankor harisnya is van rajta, vagy akkor ha nem 25 fog van hanem csak 22-23.
Köszönöm a válaszokat
megnyugodtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!