Tényleg ilyen nehéz ez a 15. hónap?
Kislányom nem marad meg a babakocsiba, vagy feláll benne vagy hisztizik. Boltba sem tudok vele menni, mert nem marad a b.kocsiba , de ha kiveszem meg pakol és mindent leszed a polcról. Öltöztetni sem nagyon tudom, mert nem hadja magát, vergődik, elszalad, hisztizik.
Enni sem nagyom akar mostanában, inkább csak cicizik, vagy válogat, de már teljesen kikészít....
Dettó!
És már legalább 3 hónapja tart! :D
Kitartás!!!
Mikor 15 hónapos volt a lányom azt hittem az elmeosztályon kötök ki. Még visszagondolni is rossz. Olyan 2 éves múlt mikor elmúlt róla a hiszti és most 2 és fél évesen mintha 2 különböző gyerekről beszélnék.
Ha csak tehettem lepasszoltam mert örültem hogy nincs velem, tudom nagyon durván hangzik de így van. Nem sokszor tudtam lepasszolni vagy 2 havonta olyan 2 napot max, ha valami dolgunk volt apával.
Most meg már nincs szíven itthon hagyni mert élvezet vele lenni. de komolyan
Na szóval olyan fél éve már nagyon jó, de kezdhetem elölről 15 hetes kismama vagyok :D
Nálunk is sokszor áll a bál. Hisztizik a pelenkázás miatt, vásárolni se tudtunk vele, mert mindig ki akart mászni a bevásárlókocsiból, aztán ha kiszedtük, akkor meg utána kellett szaladgálni, majd mikor mentünk a pénztárhoz, és vissza akartuk tenni, akkor meg nagy volt a balhé. Tiszta égő volt már, egyre durvábban ellenállt, miközben láttuk, hogy hasonló koru gyerek meg szépen elücsörög benne. Úgyhogy az volt az utoldó alkalom, hogy kivettük, mostmár megszokta, hogy mikor vásárolunk ott kell ülnie. Az a baj, hogyha hisztizik ilyen dolog miatt, és engedsz neki, akkor még inkább rászokik, és csak durvul a helyzet. Nyáron küszködtünk az etetéssel is, szinte semmit nem akart enni a krémtúrón, joghurton, tápszeren kívül, de hál istennek már ezen is túl vagyunk és mostmár újra kis zabagép lett. :)
A pelenkázás és öltöztetés viszont még mindig problémás. Pedig már 18 hónapos. Úgyhogy nem vagy egyedül. :)
Lányom 10 hónapos... s kicsit hisztizős... Előre félek mi vár még rám... Jesszus... Én is a diliházban kötök majd ki!!!
Kitartás minden anyukának!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!