15 hónap körüli babátokkal miket szoktatok a lakásban játszani és mennyi az az idő amit csakis vele töltötök?
2-3 óra plusz a séta és a vásárlás akkor is megy a beszélgetés meg az együttlét.
kuckót épitettünk szék és pléd v. A formájú ruhaszáritóra tettem egy plédet és abba rendezett be magának kuckót ott ette az uzsonnát - gyümölcs - és behurcolta a játékait.
lengőteke mint ügyeségi játék labdázás, lovacskázás,
Délután egy órácskát építőkockázunk, kocsit gurígatunk, énekelünk, furulyázunk, és kb ugyanennyit birkózik az apukájával.
Lakáson kívül délelőtt 1-2 óra séta vagy játszótér, ez időjárás és pocsolya-függő. Ezen kívül is mindig a közelünkben van, együtt végezzük a házimunkát, de ennyi a kimondottan csak játék.
Reggel ébredéstől reggeli utánig. Aztán én főzök, de jön velem, fedőket ütöget, vagy fakanállal kavargat egy edényben. Aztán ő megy építőkockázni, én meg elolvasom a leveleimet (ez kb. negyed óra) utána egy órát játszunk együtt, mikor mihez van kedve (vagy nekem). Tízórai után játszótér, majd haza ebédelni, alvás, addig én rendet csinálok, plusz magammal foglalkozom:D
Ha felébredt, utána játszunk kb. egy-másfél órát, majd megyünk csavarogni:)
Ha hazajön az apja, akkor ők is játszanak kb. egy óra hosszát. A többi idpt kénytelen egyedül tölteni a kicsi (ez kb. 1 óra naponta összesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!