Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házasság előtt tudnátok meg, hogy a menyasszonyotoknak 8 olyan férfi volt az életében, akivel lefeküdt, mit lépnétek?
Sok vagy még rendben van?
24 éves, ebből 2 hosszabb (2 év körüli) kapcsolat volt, 2 másik rövidebb (pár hét vagy hónap), a többi alkalmi.
Nem is tudom, én túl vagyok már ezeken. Én sem voltam különb, voltak bőven kapcsolataim, majd jött a rózsaszín köd. Pár év, elmúlt a köd és a párom mellett is minden alkalmat. Kb, minden ismerősömnél így működik. Ugyan úgy, akiknek voltak egyéjszakások, azokat, párkapcsolatba is bele lehetett vinni.
A kérdezőt, meg a szám, a 8 zavarja. Tényleg zavarja, akkor jobb, ha most szakít, mint hogy ez mindig benne legyen. Nem tudja elfogadni, Az úgy is megrontja a kapcsolatot idővel.
Szóval gyakorlatilag olyan nővel kerültél HÀZASSÀG közelébe, akit nem is ismersz. Gratula. Tartalmas kapcsolat lehet.
Egy olyan ember aki jól ismeri a pàrjàt, ezeket a dolgokat jóval a lánykérés előtt megtudja. Egyébként beszélgetni azért szoktatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!