Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha házasság előtt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha házasság előtt tudnátok meg, hogy a menyasszonyotoknak 8 olyan férfi volt az életében, akivel lefeküdt, mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Sok vagy még rendben van?

24 éves, ebből 2 hosszabb (2 év körüli) kapcsolat volt, 2 másik rövidebb (pár hét vagy hónap), a többi alkalmi.

2017. aug. 25. 17:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
az a jo ha voltak elotted pasijai, kielte magat, az en dragam 25pasival volt en 20 csajjal.... ezek utan mi mar csak egyutt akarunk lenni senki massal
2017. szept. 8. 07:55
 22/26 anonim ***** válasza:
# 21/21 Lehet, igazad van:) Bár, minden ismerősöm, aki kiélte magát és jött a nagy szerelem, pár év és jött újra a kiélős korszak, igaz akkor már feleség, férj mellett:))
2017. szept. 8. 10:57
 23/26 anonim ***** válasza:
még mindig kevesebb az esélye, mint olyannál akik olyannal jönnek össze, akivel az első szex is történt pl
2017. szept. 8. 11:54
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, én túl vagyok már ezeken. Én sem voltam különb, voltak bőven kapcsolataim, majd jött a rózsaszín köd. Pár év, elmúlt a köd és a párom mellett is minden alkalmat. Kb, minden ismerősömnél így működik. Ugyan úgy, akiknek voltak egyéjszakások, azokat, párkapcsolatba is bele lehetett vinni.

A kérdezőt, meg a szám, a 8 zavarja. Tényleg zavarja, akkor jobb, ha most szakít, mint hogy ez mindig benne legyen. Nem tudja elfogadni, Az úgy is megrontja a kapcsolatot idővel.

2017. szept. 8. 12:08
 25/26 anonim ***** válasza:
És ha a pasiról derülne ki ugyanez.... nem számít hány emberrel volt együtt amig szerelmesek vagytok egymásba és mindketten ugyanolyan komolyan gondoljátok szerintem...
2017. szept. 29. 16:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Szóval gyakorlatilag olyan nővel kerültél HÀZASSÀG közelébe, akit nem is ismersz. Gratula. Tartalmas kapcsolat lehet.

Egy olyan ember aki jól ismeri a pàrjàt, ezeket a dolgokat jóval a lánykérés előtt megtudja. Egyébként beszélgetni azért szoktatok?

2017. nov. 11. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!