Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha házasság előtt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha házasság előtt tudnátok meg, hogy a menyasszonyotoknak 8 olyan férfi volt az életében, akivel lefeküdt, mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Sok vagy még rendben van?

24 éves, ebből 2 hosszabb (2 év körüli) kapcsolat volt, 2 másik rövidebb (pár hét vagy hónap), a többi alkalmi.

2017. aug. 25. 17:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
Meglepődnek hogy miért ilyen keves
2017. aug. 25. 19:24
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

És neked hány nő volt az életedben házasság előtt akikkel lefeküdtél? És ne gyere azzal, hogy az más, mert neked farkad van. Nem más.

Amúgy értelmes férfinak ennyi szexpartner nem okoz problémát. Az érthető lenne ha nem akarna olyan nőt akin átment mondjuk mit tudom én...20-30 vagy mégtöbb pasi, de ez messze nem az a kategória.

2017. aug. 25. 19:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy miért téma ez egy eljegyzés után, házasságkötés előtt?

Ha valaki erre "érzékeny", akkor miért nem kérdezte meg előbb, hogy ne érje villámcsapásszerűen a felismerés, hogy a menyasszonyának őelőtte is volt élete.

2017. aug. 25. 20:11
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

10es vagyok, miért kellett lepontozni?

Nekem igenis sok lenne 8 ember 24 évesen, de szeretem a lányt, akkor teljesen lesz* rnam, nem a múltja miatt fogok valakit élitelni.

2017. aug. 25. 20:12
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Azért ezt nem nevezném soknak.
2017. aug. 25. 20:13
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem érdekelne. Nem is kérném, hogy ilyen részletességgel sorolja fel.
2017. aug. 25. 21:40
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
Biztos nem venném el. Használni használnám, már ha lenne hozzá gusztusom. Lehet lepontozni, sz@rok a %-ra, ti meg attól még ribizlik vagytok :D :P
2017. aug. 25. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:
77%

Ez annyira nem számít.

Ha meg gond a másiknak, hazudd azt, hogy ő volt neked az első:)

2017. aug. 26. 01:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, ez kb. pont az én történetem. Én nem lennék olyan férfival együtt, aki emiatt elítél. Mert abszolút nincs miért, egyrészt mindenki követ el hibákat, másrészt azzal sincs semmi baj, valaki nem tekint ezekre hibaként (mint ahogy én sem). De nekem kicsit furcsa, hogy ez nem kerül szóba a párok között. Nem azt mondom, hogy én azonnal elmondtam mindent a leendő férjemnek és fordítva, de én kíváncsi természet vagyok, sokat kérdezek és természetesen én magam is válaszolok minden ilyesmire.
2017. aug. 28. 13:05
 20/26 anonim ***** válasza:
4%
Voltak alkalmiak? A ízét megérezte, akkor lesznek is még.
2017. aug. 28. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!