Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házasság előtt tudnátok meg, hogy a menyasszonyotoknak 8 olyan férfi volt az életében, akivel lefeküdt, mit lépnétek?
Sok vagy még rendben van?
24 éves, ebből 2 hosszabb (2 év körüli) kapcsolat volt, 2 másik rövidebb (pár hét vagy hónap), a többi alkalmi.
És neked hány nő volt az életedben házasság előtt akikkel lefeküdtél? És ne gyere azzal, hogy az más, mert neked farkad van. Nem más.
Amúgy értelmes férfinak ennyi szexpartner nem okoz problémát. Az érthető lenne ha nem akarna olyan nőt akin átment mondjuk mit tudom én...20-30 vagy mégtöbb pasi, de ez messze nem az a kategória.
Én azt nem értem, hogy miért téma ez egy eljegyzés után, házasságkötés előtt?
Ha valaki erre "érzékeny", akkor miért nem kérdezte meg előbb, hogy ne érje villámcsapásszerűen a felismerés, hogy a menyasszonyának őelőtte is volt élete.
10es vagyok, miért kellett lepontozni?
Nekem igenis sok lenne 8 ember 24 évesen, de szeretem a lányt, akkor teljesen lesz* rnam, nem a múltja miatt fogok valakit élitelni.
Ez annyira nem számít.
Ha meg gond a másiknak, hazudd azt, hogy ő volt neked az első:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!