Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a nagy eljegyzési hullám így 2015 karácsonyán?
Amíg csak a kérdésedet olvastam, teljesen egyet értettem a "felháborodással", nekem is tele lett idén karácsonykor a facebookom eljegyzési képekkel, 7-8 párt számoltam össze eddig (és ez csak az én ismerősi körömben). Nem értem én sem miért kell a karácsony hangulatát az eljegyzéssel, esküvővel összekötni. Nem elég kreatívak manapság a fiúk és nincs más ötletük amivel meglephetnék a barátnőjüket? :)
Aztán elolvastam a leírást a kérdés alatt és csak annyit tudpk erre mondani, hogy igen, te vagy a " ganéj" mert már 3,5 éve húzod szegény barátnőd agyát és rabolod az idejét hiszen kerek perec kijelentetted (nekünk), hogy eszed ágában nincs házasodni, gyereket nevelni, mikor tudod hogy ő erre vágyik?! És még őt állítanád be a "hisztis kiscsaj akit csak az érdekel hogy legyen végre egy gyűrű az ujján"-nak? :( ez azért elég gerinctelen dolog, épp ideje lenne leülnötök és megbeszélni a jövőt, mert nagyon úgy tűnik nem egyet akartok, ne pazaroljátok tovább egymás idejét szerintem.
25/L
Sokan időzítik karácsony tájára az eljegyzést, ezen lehet vitatkozni, hogy jó-e, nem jó-e.
El kell, hogy keserítselek, ezek a "házasodási dolgok" nem mentek ki a divatból, vagy legalábbis nem annyira, hogy az emberek nagyobbik része ne vágyna házasságra, családra, stb.
Szerintem ha nem is ilyen formában, hogy fel is út, le is út, de ideje lenne tisztázni a jövővel kapcsolatos terveiteket, 3,5 év kapcsolat után, és ha az nem egyezik, márpedig nem egyedik - barátnőd eljegyzést szeretne, valószínűleg utána házasságot, gyereket is, míg neked ez eszed ágában sincs - akkor elbúcsúzni egymástól.
Az én ismerőseim között idén senki nem töltött fel eljegyzéses képeket Karácsonykor, de az elmúlt pár évben én is ezt tapasztaltam, úgy látszik az én ismerőseim közül, aki akart már összeházasodott, a többiek pedig nem is nagyon fognak. Egyébként miért vagy vele, ha semmi komolyat nem akarsz tőle?
27L
Nem, a szerelem továbbra sem "ment ki a divatból".
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy melyikőtök hibája. Tudtad hogy családot akar? Mert ha nem, akkor nem a te hibád. Ő tudta, hogy te nem akarsz? Mert ha igen, akkor nem a te hibád.
Egyébként meg nem tudom, 3,5 év alatt hogy nem jött elő nálatok ez a téma...
Az eljegyzes nem egyenlő a hazassággal.
Ha 3,5eve nem került nalatok szóba a jövő és ilyen stílusban beszélsz róla ezt add neki is elő, sok mindentől megkímélnéd.
Az meg, hogy kiemelted, hogy TŐLE nem akarsz családid elárulja, hogy csak elvagy vele, amíg jön az igazi.
Hát, 7-es te is jó hüye vagy, ha engeded :D Egy szót ne szólj a párodra, megérdemled, én a 2. be nem tartott ígéreténél elhagytam volna.
Kérdező: igen, eléggé. Ülj le és mondd meg neki, hogy semmi terved vele.
"Azt hittem, " - hát tévedtél.
Gané akkor vagy, ha nem mondod el a barátnődnek, amit te már biztosan tudsz.
Igen, nagy divat lett ebből. Fantáziátlan banda.
Meg kellene mondanod neki, hogy csak pocsékolod az idejét, ha ő házasságra, gyerekre vágyik. Minek vagy vele egyáltalán együtt ha nem akarsz mellette megállapodni? Valahogy az süt az írásodból, hogy ez nem szerelem részedről, csak kényelmes, hogy van kit dugni kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!