Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egyedülálló huszonéves nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló huszonéves nők! Ti nem vágytok eljegyzésre, esküvőre?

Figyelt kérdés

23 éves leszek szeptemberben. Egy kapcsolatom volt eddig, az első nagy szerelem.. Sajnos annak vége lett nemrég. Sorban jegyzik el a gimis és főiskolás ismerőseim, sokan férjhez is mentek már, babát varnak. Én meg mire eljutok valakivel majd az eljegyzésig leszek 30 éves..

Akik szintén ilyen helyzetben vannak azok nincsenek elkeseredve?

22N

2017. aug. 6. 09:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

30

Nem kellene így élned, olyan emberrel akivel nem illetek össze minden téren ami tényleg fontos. Neked fontos, és ez pont elég ahhoz, hogy változtass, ha nem akarsz ennél is megkeseredettebb lenni. Már elindultál a lejtőn, látszik az írásodból.

Ismerek olyat aki hasonló helyzetben van. Ő már ott tart, hogy nagyon csúnya dolgokat képes mondani olyan barátnőire akik megházasodnak, feleségül veszi őket a párjuk, mert irigy, gyötri a féltékenység, savanyú,, rosszindulatú ember lett belőle. Árnyéka egykori önmagának. Egy kalap szar a kapcsolata, boldogtalan, de nem lép, mert szerinte nem lenne úgysem senki akinek így 30 felett kellene komolyabb kapcsolatra, nem csak dugásra.

Változtatni az életeden csak te tudsz. Tényleg ilyen életet akarsz?

2017. aug. 25. 23:59
 32/38 anonim ***** válasza:

31:

Jól látod, elindultam lefelé a lejtőn. De mivel én nem álltam sorba, amikor a szépséget osztogatták, és ráadásul már nem is vagyok fiatal, nem tudom, találnék-e valakit. 25 felett nagyon elkezdenek romlani az esélyek, főleg, hogy a normális, korban hozzám illő férfiak már vagy házasok, vagy komoly kapcsolatban vannak.

Megkeseredett vagyok, elismerem, hogy kiégtem. Semmiben nem reménykedek már. Irigy vagyok, féltékeny vagyok, igen. De nem fröcsögök azokra a nőkre, akiknek teljesült az álmuk, nem szidom őket, csak borzasztóan szeretnék végre én is ott tartani, ahol ők.

Jogos, hogy én tudok csak változtatni az életemen, de nem tudom, hogyan. Eddig az tartott vissza, hogy szerelmes voltam, de most már egyre kevésbé érzem magam annak. Már inkább annak örülök, ha nem vagyunk együtt, utálom, ha hozzám ér. Ugyanakkor szomorú, hogy ezért alakult ez ki, próbáltam elengedni az álmomat és inkább őt választani, de már rájöttem, hogy nem megy.

2017. aug. 26. 00:45
 33/38 anonim ***** válasza:

Ez nem szépség kérdése. Én sem vagyok az, a lehető legmesszebb állok tőle, mégsem értem be akárkivel...megtaláltam azt aki mégis annak tart szeret, tisztel, felvállalt törvényesen is mint a feleségét, és milyen jól tettem!

Nem bántani akarlak, nem ilyen típus vagyok, csak az igazat írom. Azt is megtanultam, amíg még nem találtam meg őt, hogy sokkal jobb volt egyedül, mint egy szar kapcsolatban. Természetesen ez a te életed, úgy éled ahogy akarod, csak segíteni próbáltam. Te még messze nem vagy olyan korban amikor így el kellene temetned magad. SOHA nem késő újrakezdeni.

2017. aug. 26. 00:55
 34/38 anonim ***** válasza:

"Az pedig, ha néhány random neten kommentelő emberke hozzászólása miatt a sírás kerülget, szintén csak azt bizonyítja, mennyire kislány vagy még"

Errol az osszes kozszereplo valaha mashogy velekedne. Nekik is hosszu idobe kerul megtanulni, hogy ne vegyek magukra a serteseket. Semmi meglepo nincs abban, hogy egy atlag ember kicsit megroppan az ossztuz hatasara.

2017. aug. 26. 10:06
 35/38 anonim ***** válasza:
Azt sem ertem, miert kene vmi idealizalt vegso allapotra varni a hazassaghoz. Akkor kezdodnek az igazi probak, nagyon sok fejlodes var meg akkor az emberre. Vannak dolgok, amik viszont sosem valtoznak, pl az erzekenyseg. Most tenyleg emiatt ne hazasodjon valaki? Micsoda ostobasag ez. A hazassagot nem tokeletes embereknek talaltak ki.
2017. aug. 26. 10:11
 36/38 A kérdező kommentje:

Látom másnak sem egyszerű..

Én is ma láttam hogy az egyik csoporttársam ma ment férjhez.

De majd egyszer eljön a mi időnk is :)

2017. aug. 26. 23:57
 37/38 anonim ***** válasza:

30-asnak: átérzem a helyzeted, 30 leszek jövőre, és megmondta hogy nem akar semmit mert elvált stb. Ezt a választ 5 év után kaptam, addig ment a hitegetés. Most gondolkodom, tudnék mellette pasit keresni, de belefáradtam. Nincs kedvem a sok hülyéhez.

Kérdező: a helyedben örülnék h lesz rá lehetőséged a jövőben ha 1-2 év múlva is.

2017. szept. 7. 20:34
 38/38 anonim ***** válasza:

dehogynem de mivel párom nincs az sincs... igazából keresem azt a partnert akivel ugyanazt érezzük egymás iránt..

egyik kommentelő írta van-e egzisztenciád/egzisztenciám, félre tudok-e tenni. NEM NINCS lehet másnak sincs. de nem a páromtól várok el mindent (jövendőbeli)

Nem mindenki a párjától vár el dolgokat, de a házasságban fontos az érzelem és ha együtt meg tudtok oldani problámákat az nagyon jó és mindkettőtöket örömmel tölt el,,, és ha meg találod az igazit... azt tudod.... mert én is rég keresem és más is...

Miért gondolja azt minden pasi hogy a lányok ki akarják használni őket? ezt nem értem???

23L

2017. szept. 29. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!