Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti számítanátok rá, hogy meghív az eljegyzésre?
Figyelt kérdés
Szóval, evvan egy évfolyamtársam, akivel 6-ik éve tanulunk együtt. Most lesz az eljegyzése, 3 hét mulva. Eddig nem említette, hogy meg akar hívni. Nyári szünet van, nem is gyakran beszélünk. Rajtam kívül vannak barátnői, akikkel tartja a kapcsolatot. Én meg amolyan egyetemes-barát vagyok, de inkább csak jól jövök neki sokszor úgy érzem. Megyek vele ide-oda, papírokat intézni, szóval csak az egyetemmel kapcsolatban. Ilyen esetben, Ti számítanátok rá, hogy meghív? Megjegyzem 55 fős lesz az eljegyzés, majdnem minden részletét tudom, mesélte hol szeretné, mi mennyibe kerül, stb. De nem említette, hog én is jelen leszek. Nem sértődöm meg, ha nem hív, de azért rosszul esne.
Én azt sem értem hogy mi a fAXNAK az eljegyzéshez külön partyt tartani. :D
Én a helyedben elgondolkodnék hogy mennyire vagyunk jó barátok.
2016. júl. 20. 11:52
2/11 anonim válasza:
Én nem számítanék rá.
Nálunk az esküvő volt hasonló létszámú, és ebbe is csak a rokonok és legközelebbi barátok fértek bele, plusz az ő párjuk és a gyerekeik, akiket nem lehet kihagyni.
Ha minden kollégámat (esetünkben) meghívok, akikkel a négy év alatt összebarátkoztam, meg a jó szomszédokat, meg az edzésről a lányokat, stb, akkor öröm, ha 220 fő alatt marad a létszám.
Ez amúgy is egy családi esemény. Értem én, hogy kedvelitek egymást, de az egyetemen kívül nem igen tartjátok a kapcsolatot.
Szerintem nem fog meghívni, és ezen megsértődni sem illik. Ettől még rosszul esik, az biztos, de kár ezt szóvá tenni.
2016. júl. 20. 11:55
3/11 anonim válasza:
Egy eljegyzési ebédről beszélünk, nem esküvőről. Másrészt tudomásul kell venni, hogy úgy tűnik, vannak nálad közelebbi barátnői.
Szerintem már mondta volna, ha meg akar hívni
2016. júl. 20. 11:55
4/11 anonim válasza:
Először is! Ha már egyetemre jársz akkor tanulj meg helyesen írni is ("6-ik"... Atya Isten! Általanos suli...) ! A másik dolog, h az egyetem már nem olyan mint a középiskola! Az emberek 95%-a csak érdekből barátkoznak, h a segítség mindig közel legyen! Az eljegyzésre azt hív meg akit akar és ha te nem leszel meghívva, hát így jártál. Ez privát zóna, amit te még viccesen sem szólhatsz meg!
2016. júl. 20. 11:57
5/11 A kérdező kommentje:
Gyorsan gépeltem, elnézést, tudom hogy kell leírni. Tudom, hogy vannak nálam jobb barátnői is, és nem is jegyezném meg neki, hogy nem hív meg. Csak rosszul esne/fog esni.
2016. júl. 20. 12:01
6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként, az eljegyzés inkább fiatalos lesz, a barátok lesznek ott és két oldalról a szülők.
2016. júl. 20. 12:02
7/11 anonim válasza:
Nem számítanék rá. Nekem is volt egy ilyen egyetemes barátnőm, aztán én úgy döntöttem, hogy másik egyetemen folytatom, onnantól kezdve megszakadt a kapcsolat. Ezek felületes barátságok, arra volt jó, hogy ne üljek kukaegyedül meg legyen kivel ebédelni.
2016. júl. 20. 12:24
8/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Nekem is vannak és voltak "egyetemes barátnőim", aztán mióta váltottam, még csak nem is beszélünk. Ezt inkább alkalmi szövetségnek nevezném, nem barátságnak.
2016. júl. 20. 14:32
9/11 anonim válasza:
Nem, csak felületes az ismeretség ilyenkor, egy padtárs szint. Nekem is volt csoporttársam kettő akivel jóban voltunk, sokat beszélgettünk a suliban, néha utána is, de ennyi. Később megszakadt a kapcsolat velük mert nincs közös téma, a suli volt csak kb. persze mondtunk ezt azt, de ez ilyen feldobok valami dolog. Nem bizalmas baráti kapcsolat, esetleg te szeretnél a barátja lenni mint ismerős. :) Olyat hívok meg akiről tudom hogy később is jó eséllyel része marad az életemnek.
Ismered a szerelmi életük történetét? Tudsz valamit pasiról? Családról? Nálunk olyan volt meghívva aki igen és képben is volt az aktuális dolgokkal (nem az eljegyzéssel hanem a mi életünkkel, múltunkkal, szülőkkel).
2016. júl. 20. 23:28
10/11 A kérdező kommentje:
igen, tidok róluk sok mindent. Anyukáját ismerem. A kapcsolatukról is sok mindent elmobdott, mikor szakítottak azt is elmondta, majd mikor azthitte terhes, akkor is én mentem vele tesztet venni. Szóval van közös témánk az egyetemen kívül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!