Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti számítanátok rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti számítanátok rá, hogy meghív az eljegyzésre?

Figyelt kérdés
Szóval, evvan egy évfolyamtársam, akivel 6-ik éve tanulunk együtt. Most lesz az eljegyzése, 3 hét mulva. Eddig nem említette, hogy meg akar hívni. Nyári szünet van, nem is gyakran beszélünk. Rajtam kívül vannak barátnői, akikkel tartja a kapcsolatot. Én meg amolyan egyetemes-barát vagyok, de inkább csak jól jövök neki sokszor úgy érzem. Megyek vele ide-oda, papírokat intézni, szóval csak az egyetemmel kapcsolatban. Ilyen esetben, Ti számítanátok rá, hogy meghív? Megjegyzem 55 fős lesz az eljegyzés, majdnem minden részletét tudom, mesélte hol szeretné, mi mennyibe kerül, stb. De nem említette, hog én is jelen leszek. Nem sértődöm meg, ha nem hív, de azért rosszul esne.
2016. júl. 20. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hgoy nem hív meg. Ha már elsztorizta, hgoy milyen lesz az eljegyzés és ekkor nem tett említést a meghívásról, akkor tuti, hogy nélküled tartják meg.
2016. júl. 31. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!