Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogos, ha nem akarok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha nem akarok úgy szülni, hogy nem vagyok a felesége?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, szeretjük egymást a barátommal, de nem tudom megérteni ezt. Ő azt gondolja, hogy csak akkor venne el, ha már van közös gyerekünk, mert szerinte akkor jutunk el arra a szintre, hogy érdemes legyen összeházasodnunk. Én viszont egészen biztos nem vállalok gyereket házasság nélkül. Ha valaki nem tart annyira, hogy a felesége legyek, akkor a gyerekei anyja se leszek.

21l és 29f

2017. júl. 30. 18:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Jogosnak jogos, persze.

De valódi értelme ennek a különbségnek? Nem értem, hogy miért kell ilyen dolgokat kőbe vésni. Miért ragaszkodsz a házassághoz? És a barátod miért ragaszkodik ahhoz, hogy ne legyen addig házasság?

Nekem ez tipikusan olyan téma, ahol mindkettőtök helyében engednék. Ha a kapcsolat működik és megvan az elkötelezettség, akkor olyan mindegy, hogy a baba előtt vagy után házasodunk-e.

2017. júl. 31. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek veled! A házasság kimondott elkötelezettsége megriasztja, egy gyerek nem? Úgy látom elég kardinális kérdésekben eltérő a véleményetek, biztos vele akarod a jövőt?
2017. júl. 31. 11:02
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Mi a baba után fogunk házasodni. Párom elmondása szerint nem akar örökre "hülye" családban élni. Igaza van és én sem. December végére várjuk a babát.

28N

2017. júl. 31. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez fontos akkor persze hogy jogos. Ezt mindenki maga dönti el. Èn magam sem szülnék a pasimnak, kizàrólag a férjemnek. Aki nem vàllalja velem a hivatalos törvényes kapcsolatot, az gyereket se akarjon tőlem. Ami azt illeti, nem is akarnàm hogy csak a gyerek miatt vegyen el. Ez nekem nagyon megalàzó lenne őszintén szólva. Ezért van az nàlam, hogy előbb hàzassàg, majd x év múlva gyerek. Ha az én férjem ilyen feltételt szabott volna a hàzassàghoz, nem maradtam volna vele együtt. Igaz mi ezekben a dolgokban teljesen egyetértettünk és a hàzassàg első éveit ki akarjuk élvezni , kettesben. Így még nincs gyerek. Talàn majd 4-5 év múlva. Meglàtjuk.

Ha nem akarod, ne hagyd magad ràbeszélni. Azokat a nőket akik még gyereket is szülnek egy sima kapcsolatba, ritkàn veszik feleségül. Több ismerősöm is így jàrt. Utólag màr hiàba hisztiznek a pasijuknak.

2017. aug. 1. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem meg lehet érteni Őt is. Én is úgy gondolom ahogy Ő, és nő vagyok. Először együtt élés, ha úgy megy, elviselitek egymást egy fedél alatt, akkor ok jöhet a gyerek. Az is egy más felállás, ha egy gyerekkel is működik a kapcsolat, mert ugye sokaknak ott romlik meg, akkor ok, jöhet a házasság (már akinek fontos, mindenki maga tudja kell az a papír vagy nem. Ok öröklés miatt nem mindegy, ha netalántán hirtelen történik valami, akkor már gyerekkel nem mindegy). Szerintem csak megfontolt a párod.
2017. aug. 4. 08:54
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

# 15, jót röhögtem :D Nagyon megfontolt, de tényleg. Ha úgy van ahogy te írod, akkor a pasas leteszteli, milyen is gyerekkel együtt, és ha nem jön be, akkor simán lelép. Végülis igazad van, mert nyitva hagyja magának az utat a menekülése, hiszen egy válás hosszabb ideig tart...

Kérdező, szerintem neked van igazad.

2017. aug. 19. 10:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A pasid csak kiskaput akar hagyni, hogy könnyebb legyen majd lelépni ha akar. A gyerek úgyis anyukànàl köt ki, pasika meg éli vilàgàt, néha rànéz, néha elviszi 1-1 hètvégére, fizet gyerektartàst( ha fizet...) vagy rà kell szólni érte. Ès ennyi.

Ha előbb lenne gyerek, a legtöbb pasinak az a kifogàsa a hàzassàg ellen, hogy akkor màr minek? Úgyis olyan mintha..... De mégsem ,törvényesen senkije nem vagy. Csak a csaja. Könnyebb szabadulni, maceràs a vàlàs.

2017. aug. 19. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó válaszoló, azért nem kellene ennyire bunkóskodni. Szerintem szegény kérdező is pontosan tudja, hogy mi a helyzet.
2017. aug. 19. 15:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Szerintem nem kérdeztem a véleményed, a kérdezőnek írtam. Valamint semmi bunkósàgot nem írtam.
2017. aug. 19. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez meg egy olyan fórum, ahol el lehet mondani a véleményünket. Látom szeretsz bunkóskodni.
2017. aug. 19. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!