Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha nem akarok úgy szülni, hogy nem vagyok a felesége?
Félreértés ne essék, szeretjük egymást a barátommal, de nem tudom megérteni ezt. Ő azt gondolja, hogy csak akkor venne el, ha már van közös gyerekünk, mert szerinte akkor jutunk el arra a szintre, hogy érdemes legyen összeházasodnunk. Én viszont egészen biztos nem vállalok gyereket házasság nélkül. Ha valaki nem tart annyira, hogy a felesége legyek, akkor a gyerekei anyja se leszek.
21l és 29f
Megválaszoltad a saját kérdésed..
Van akinek szüksége van az esküvőre, valakit ez meg hidegen hagy, és csak egy papírnak gondolja. Te az előbbi vagy. Nem tudom mit vársz ezután a kérdéstől, vállveregetést, hogy milyen jogos az elvárásod?
Egyik sem jogos, mert mindekinek joga van a saját terveihez, elképzeléseihez.
Mondjuk szerintem gáz, hogy csak a gyerek miatt venne el téged, mert anélkül nem tartja érdemesnek rá a kapcsolatot.
Te meg....mit csinálnál, ha becsúszna, elvetetnéd?
Nem hinném, hogy nálatok sor kerül ezekre a dolgokra.
# 3
Azért vicces, hogy aki utánam kb. ugyan azt írja 100%-ot kap, én meg 33%-ot. Nem mintha érdekelne, de mindig megdöbbent, mennyi agyhalott van itt.
Nálunk ugyanez van. Szerintem ez nem olyan lehetetlen kapcsolat, mint egy akar-nemakar páros, hiszen itt csak az idő a lényeg. :) Azon meg már lehet egyezkedni.
Egyébként páromnak anno erre az volt a válasza, hogy nem attól lesz jó apa, hogy nekem van-e gyűrű az ujjamon, vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!