Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam rosszul az miatt hogy a párom csak 4 év után jegyez el?
PErsze, jogosan! Többet kellett volna hisztizned, kizsarolnod az eljegyzést, ha meg nem akar azonnal eljegyezni, urambocsá' saját véleménye van a kérdésről, akkor dobni azonnal! Nem tudom, hogyan gondolta az a hülye, hogy neki beleszólása van a dologba... Inkább örüljön, hogy biodíszlet lehet a te nagy és szép eljegyzéseden.
Most komolyan, olyasmibe kényszerítetted volna bele, amire még nem érzi magát késznek, az csak rosszat szült volna. És miért lett volna szebb, ha két évvel/egy hónappal/három órával korábban jegyez el? Más a csillagok állása? A feng shui szerint korábban jobban mutattál volna az eljegyzési képeken?
Köszi, hogy kitöröltetted a kommentemet.
Nagyjából visszaírom:
Fb-on végre tudsz villogni ezzel az eseménnyel, mert többre nem vitted eddig.
Szánalmas a viselkedésed, hogy ezért hisztizel.
Inkább örülj annak, hogy boldog vagy és van valakid!
... hiszti.
engem 4 és fél év után, 6 év után házasodunk... éééssss???
szebb?? mi?? te b....tad el!!!
párod helyében nem kérnélek meg.
Dehogy jogos! Hosszú házasság sem lesz belőle, ha egyáltalán lesz házasság!
De nyugi, majd miután kidobott tèged a következő barátnőjèt már eszèbe sem jut majd eljegyezni!
XD
Az eljegyzés egy komoly dolog.
Látod, lehet, hogy a másikat már eljegyezte 2 év után, de szét is mentek. Akkor volt értelme akkora feneket keríteni a kapcsolatnak, és lánykérést szervezni?
Na látod, hogy nem.
Örülj, hogy megkérte a kezed, bár én emiatt a hiszti miatt tuti, hogy nem jegyeztelek volna el.
21/L
Szerintem meg jogos. Itt mindenki dedós huszonéves szinten van.
Mégis mi az, amit 4 év után tudtál meg a párodról, de a második évben fogalmad sem volt róla?
A házasság egy elköteleződés jóban rosszban dolog.
Aki azt hiszi, hogy 6 év után nem jöhet semmi váratlan dolog a másikkal kapcsolatban, az hülye.
Akkor kell összekötni az életeteket, ha úgy érzed, hogy készen állsz akkor is a másikkal lenni, ha elveszti a lábait, ha bedől valami szektának, ha már nem vagy szerelmes belé, ha már ő nem szerelmes, ha szerencsejáték vagy alkoholfüggő lesz, vagy ha impotenssé válik. Ha kész vagy egy életen át valakivel élni, akkor kellene jönnie a lánykérésnek.
10 éves kapcsolatból is lehet lazán 3 év múlva válás, sosem mehetsz biztosra. 10 év múlva nem lesz biztosabb, mint 3 év után. Úgy házasodik az ember, hogy nem tudja mi lesz, de reméli a legjobbakat, mert különlegesnek érzi a kapcsolatukat a párjával.
Én remélem, hogy szerelemből fogok házasodni és érzelmi, nem pedig stratégiai alapú lesz az eljegyzésem.
Felnőttek mire várjanak 4 évet? Kész vicc. Beszélgessetek már elvált emberekkel, mind azt mondja, hogy a párja normális volt az első években, 7-10-15-30 év után zakkant meg. Mindenki változik az élete során ellentétes irányba a párjától, csak az a kérdés, hogy mikor.
1 év együttélés után szerintem mehet a lánykérés, 2 év pont elég hozzá, másnak viszont, mondjuk a nagyszüleimnek elég volt 2 hónap, és tessék, már 80évesek és házasok még mindig. Pedig volt félrelépés, alkoholizmus, csóróság és rokkantság is a kapcsolatukban. Nem szerették egymást végig, sőt, néha évekig gyűlölték a másikat, de már kb 20 éve szeretettel beszélnek egymásról.
Csak egy kérdés a tiédhez: a kérdező egyáltalán nem írta, hogy össze lennének költözve, akkor meg minek az eljegyzés? Csak hogy legyen mit fb-on mutogatni?
Előbb éljenek együtt pár évet, na, akkor lehet a legjobban megismerni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!