Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Sokszor beszéltünk már a házasságról. Eleinte mindig azt mondta feleslegesnek tartja csak papir stb. Eleinte én is hasonlóan gondolkodtam. Aztán egyre többször mondogatta hogy majd megkér. És most már én is szeretném. Aztán nemrég közölte hogy most nyáron fog megkérni amikor nyaralunk.

Nagyon örültem várom stb de ugyanakkor kicsit fura hogy így konkrétan közölte az időpontot. Szerintetek nem lett volna romantikusabb ha meglepetés lett volna?

2017. ápr. 4. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Romantikusabb lett volna, ha meglepetés.

De mostmár mindegy. Örülj, hogy megkér, legalább fel tudsz készülni.

Sok nő itt a fél karját odaadná, ha a párja rászánná magát.

2017. ápr. 4. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Hát nála tényleg nagy meglepetés lett volna ha egyáltalán nem tudok róla mert ő nem az a romantikus típus. Nem igazán tud meglepetést okozni. Ajándékot is csak úgy vesz ha előtte megkérdezte mit szeretnék.

Nem mondom hogy ez baj csak néha azért meglepetés is jól esne.

Meg nem is házasságpárti legalábbis eddig. Sokat csajozott előttem stb.

Amúgy ő 36 én 31

2017. ápr. 4. 17:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja meg hosszú kapcsolaton van túl 2 gyerekkel akik nem vele élnek ugyanígy én is 1 gyerekkel.
2017. ápr. 4. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg nem meglepő, hogy nem okoz meglepetést, hiszen ismered, hogy ilyen.

Nem romantikus, nem lep meg csak úgy. Te döntésed, hogy kell-e így is, vagy többre vágynál.

2017. ápr. 4. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. Elvegre nem konkret datumot jelolt ki, hanem csak altalanossagban, hogy a nyaron. Igy varhatod is, de meglepi is lesz.
2017. ápr. 4. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, gondolj már bele a helyzetedbe.

Olyan érzelmeket ébresztettél egy férfiban, aki korábban a házasságot hülyeségnek tartotta, hogy most éppen eljegyezni készül, nem látod, hogy ez mekkora dolog?

Hogy nem lesz romantikus...ez van. Írtad is, hogy ilyen, aki nem okoz meglepetéseket, másrészt honnét kellett vona tudnia hogy te romantikus naplementés lánykérést szerettél volna (főleg úgy, hogy korábban te sem voltál házasságpárti)?

2017. ápr. 4. 17:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát igen nem egy romantikus típus de igyekszik pedig tudom nem könnyű ennyi idősen megváltozni.

Tudja hogy romantikus naplementés lánykérésre vágyom ezért is mondta hogy nyáron tervezi mert készülünk nyaralni. És nem akarja valami hétköznapi helyen.

Csak hát jobb lett volna ha nem közli.

2017. ápr. 4. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Az eljegyzésnek egy közös döntésnek kéne lennie mindig, nem egy romantikus kis meglepinek. Arra ott van az évforduló vagy a szülinap.
2017. ápr. 4. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy tudod: meg fog kérni, mèg maga a pillanat lehet romantikus. Èn is tudtam anno, hogy a férjem ( akkor még pàrom) meg fog kèrni, csak azt nem, hogy pontosan mikor. Így is gyönyörű, megható percek voltak amikor megtette. Ez nem azon múlik tudod-e előre. Ha szereted őt és vele akarod leélni az életed, az fog legkevésbé eszedbejutni lànykéréskor, hogy nem történt teljesen vàratlanul.

Sok nő csak simàn boldog lenne, örülne amiért a pàrja elköteleződik mellette hivatalosan is, te meg a meglepin problémàzol....felfújod a dolgot de nagyon..

Csak itt gyakorin is rengeteg olyan kérdést írnak ki nők, hogy a pasijuk nem hajlandó törvényesíteni a kapcsolatot, nem akarjàk lekötni magukat, csak élnek kényelmesen elköteleződés, felelősségvàllalàs nélkül. Inkàbb örülhetnél annak amid van.

2017. ápr. 4. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk közös döntés volt.

Amikor már meg volt a zenekar is, elé álltam, hogy ha már szervezzük az esküvőt, azért illene meg is kérnie a kezem, és a kezébe nyomtam a gyűrűt.

Életem legromantikusabb pillanata volt, pedig nemhogy meglepi nem volt, kb ráparancsoltam :D na ez nagyon meglepett, el is sírtam magam a meghatottságtól.

Hidd el, annál romantikusabb nincs, mint amikor egy férfi kiönti a szívét.

És meglepi leánykérés amugyis csak a filmekben van (vagy ha túl korán házasodnak és meglepő a lánykérés gondolata.) Felnőtt párok hosszútávú kapcsolatban megbeszélik az érzéseiket, vágyaikat a jövővel kapcsolatban. A leánykérés inkább csak formális.

Ha valódi meglepetés, akkor ált. baj van a kpcsolattal, mert vagy túl korai, vagy annyira pocsék a kommunikáció, hogy évek alatt sem tudták megbeszélni az egyik legalapabb dolgot egy kapcsolatban, hogy mi lesz a jövője, ki mit vár.

Úgyhogy ne aggódj, a romcsi amcsi filmek tuszkolták bele a női agyakba, hogy az a helyes, normális, elfogadható és szupi ha akkora meglepetés a lánykérés, hogy a lány álmaiban sem gondolta volna (ha megnézed, a legtöbb amerikai sorozatban, filmben pár hónap kavarás után jegyzi el ilyen nagy meglepetéssel a pasi a nőt)

2017. ápr. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!