Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eljegyzés után mennyi időt várnátok az esküvőre? Többi lent!
Sziasztok!
Csaknem 5 éve elvagyok jegyezve,de azóta se lépünk előre. Én nagyon szeretném pedig. Mindig a pénz a kifogás. Pedig 5 év alatt azért lehet gyűjtögetni. Sokszor úgy érzem,hogy csak "foglal",de esküvőt már nem akar. Akkor meg minek kérte mega kezem? :/
27/L
Ennek így nincs értelme.
Ha megkér és igent mondok, akkor kezdjük el szervezni az esküvőt. 1-2 éven belül szokták megtartani eljegyzés után,azok akik komolyan gondolják.Vagy hamarabb.
Ha ennél többet kell várni és nem kezdik el szervezni,annak szerintem nincs értelme.
Én nem hogy 5 évig nem vártam volna, hanem 1-2 hónap után ütöttem volna az asztalt,hogy mi lesz akkor.Ha nem akarja akkor minek kért meg?
Szerintem ennek kölcsönösnek kéne lenni, mindkét félnek akarni kell.
beszéltetek azóta róla?
engem decemberben kért meg, júliusban vesz el, ő 28 én 20.
nem értem miért kérte meg a kezed ha nem vett el már a fősuli után sem, biztos nem hagytam volna én sem szó nélkül, de őt sem válasz nélkül.
5 év nekem simán beleférne, persze csak ha anyagiak miatt várunk.
Az én párom pont azért nem akar megkérni, mert max. 1 éven belül akar esküvőt utána. Nekem ez nem lenne annyira fontos, inkább a szándék kifejezése az eljegyzéssel.
Hát kinek mi.
Nálatok nem lehet, hogy már elmúlt a lelkesedése esetleg? Már annyira nem tartja fontosnak az esküvőt.
Hogy fogadta amikor visszautasítottad?
Van egy haverom aki 1 évre megkérte az asszony kezét, az nemet mondott,majd a srác otthagyta, aztán 3-4 hónappal később újra összejöttek és mai napig együtt vannak. Most aktuális a gyerekprojekt(11év telt el azóta) és a srác azt mondta, hogy majd ha minden összejön amit terveztek, akkor lesz esküvő.
Ez a jog a pasikat illeti meg, ha soha nem kéri meg a kezed akkor tovább kell lépni vagy boldogan éltek házasság nélkül.
40F
"Ez a jog a pasikat illeti meg..."
Nem tudom ezt honnan szoptad
"ha soha nem kéri meg a kezed akkor tovább kell lépni vagy boldogan éltek házasság nélkül."
Kommunikációról hallottál már? Bár ha szerinted csak ez a két opció létezik akkor kétlem.
1. Kussol egész életében a barátnő arról amit szeretne, a vágyairól, tűr és élnek házasság nélkül
2. szakítanak
Ez valami vicc?
Felnőtt normális kapcsolatban szerintem meg kell beszélni ki mit szeretne, kinek mik a tervei. A nőnek joga van tudni, milyen jövője van a kapcsolatnak, nem csak várni adott esetben a semmire.
Egy esküvő nem a pénz összeboronálásáról szól. Nem olvastam kommenteket, így az előttem szólóktól elnézést kérek, ha hasonlóakat írok.
Egy esküvő azért van, mert szeretitek egymást és együtt akarjátok törvényesen is leélni az életeteket. Az eljegyzés akkor történik meg, ha már esedékes a közel jövőben (max 1-1,5 év) az esküvő.
Egy esküvő nem is arról szól, hogy a nagy népet összehívjuk, hanem arról, hogy két ember kösse össze az életét. Nem lehet a pénz kifogás, mivel ha a két-két szülő egy-egy tanú esetleg nagyon közeli és közvetlen családtagok (pl. testvér) jelen vannak, az nem jöhet ki nagyon sokba, még akkor sem ha puccos ruha meg minden van. Étterembe sem kell menni, ha nem akartok nagy felhajtást.
Szerintem érdemes lenne leülni beszélni a pároddal, hogy mi lesz, és hogy többé nem fogadod el a pénzt kifogásnak. Mondd, hogy szerinted vagytok olyan régóta együtt, hogy őszintén tudjatok beszélni. Nincs sértődés abból sem ha azt mondja nem akar elvenni, de indokolja meg, hogy miért nem. Az együttélés jólesik neki, de elvenni már nem akar, hogy tovább éljetek együtt? Hogy is van ez akkor? Furcsa nem? El is hiszem, hogy megkérdőjelezed magadban mi a helyzet. Mindenképp beszéljetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!