Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok eljegyzés után mennyi időt várnátok az esküvőre? Többi lent!
Sziasztok!
Csaknem 5 éve elvagyok jegyezve,de azóta se lépünk előre. Én nagyon szeretném pedig. Mindig a pénz a kifogás. Pedig 5 év alatt azért lehet gyűjtögetni. Sokszor úgy érzem,hogy csak "foglal",de esküvőt már nem akar. Akkor meg minek kérte mega kezem? :/
27/L
Köszönöm a válaszokat!Többször leültem vele megbeszélni a dolgokat.Ma lesz egy ismételt próbálkozásom. Haragszom rá,mert szerettem volna,ha apukám kísérhet az oltár elé,de ő közben meghalt pár hónapja. :(
Nem nagy esküvőt szeretnénk egyébként. Maximum 20 ember vagy 25 lenne meghívva. A nagyon közeli rokonok,akikkel tartjuk is olyan szinten a kapcsolatot, illetve 2 jobb barát.
akkor a pénz nem kifogás 25 főre.
de ez hogy nem merült fel 5 év alatt? vagy mikor megkért nem beszélgettetek erről? hihetetlen
Én 3 évet vártam, utána megmondtam, hogy - mivel a körülmények egyébként adottak voltak - vagy most már házasodunk, vagy a jövőben sem fogunk, hanem maradunk élettársak.
Azóta már házasok vagyunk.
Így is van.
Nővérem szint úgy. Egy ismerősöm élettársa ugyanez.
Vannak nők akik örökre jegyesek vagy "barátnők" maradnak, mert félnek kiállni magukért.
Apukámat a nagypapa állította a szőnyeg sarkára, hogy az ő lánya feleség vagy semmi.
Amikor adottak voltak a lehetőségek, én is a párom elé álltam, hogy akkor döntsön, mert előtte mismásolt (pedig nagyon rendes fiú alapból).
Vannak pasik, akikkel szemben lépni kell, ez van.
A házasság két oldalú dolog, és főleg elengedhetetlen ha jön a baba (vagy kell egy jó élettarsi szerződés, de valamelyik kell).
Azzal, ha valaki nem akar elvenni, azt mondja, hogy képletesen közöskasszán lehetünk, de jogilag semmi közünk egymáshoz.
1-2 évet max, ennél többet nem. Végülis 17 hónap volt nálunk a lánykérés és az esküvő között. Évekig teljesen komolytalan jegyben járni. Az eljegyzés elvileg azért történik mert belátható időn belül össze akar házasodni a pár.
A pénz nem lehet kifogás, nem muszáj puccparádét rendezni esküvő címén, és milliókat kidobni az ablakon egy bulira. Lehet szerényebb esküvőt is tartani. A pasid kifogásokat keres, egyszerűen nem akarja elkötelezni magát.
Ha nem akar házasságot akkor van szája de mindegy....
Ha úgy kell belekenyszeríteni ott baj van. De felnőtt férfi gondolom el tudja dönteni akar-e házasodni vagy nem... Jah mert ha egy férfi teszi fel a nagy kérdést, akkor kegy, ha nő akkor belekényszerítés.
A megmondom, hogy házasodni akarok, mert eljött az idő az hol kényszerítés? Eszem megáll.. Ez miatt a hülye felfogás miatt sír itt sok lány...
Én megmondom, hogy vagy házasodunk vagy nem ugyanazt akarjuk. De ha te inkább csinálsz magadból hülyét mert kussolsz arról amit akarsz, az egyedül a te bajod.
(A bejegyzett lepapírozott élettársi kapcsolat is ugyanolyan jó. Csakhogy ezek a pasik azt sem akarják, az ilyenektől kell menekülni.)
Jah és hülye vagy, ha azt hiszed az, akit úgy kell beleerőszakolni egy házasságba, az papír nélkül mintaapa lesz.
De szülj csak a vak világba olyannak, aki hallani sem akar rólad, ha komolyra fordul a dolog, sok szerencsét hozzá, de ne osztogasd már az agyatlan tanácsaidat amitől én kapok agyf.szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!