Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hozza fel újra és újra az eljegyzést?
Figyelt kérdés
4-5 hónapja vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk 3-4 hónapja. Mindketten úgy gondoljuk, még nem találkoztunk számunkra ennyire tökéletes emberrel, és együtt tervezzük a jövőnket. Már az első hónapban felhozta az eljegyzés témát, próbálta megérdeklődni, mennyire nézném hülyének, ha megkérné a kezemet már most, a legelején. Aztán ez a téma kis időközönként újra, és újra felmerült - ő hozta fel szinte mindig, és most megint. Arra is utalt, hogy már megvan a gyűrű. Szerintetek tényleg meg fogja kérni a kezemet, vagy ez csak ilyen "játszmázás"?
25/L (a barátom 28/F)
2017. márc. 21. 10:41
21/23 anonim válasza:
Én tartanék azért attól hogy ez egy fajta kisajátítás, birtoklás, a kötelék amivel láncolhat is. A nőknek gyengéjük az eljegyzés, esküvő. A férfiak között is van olyan aki így próbálja gyorsan megfogni a nőt.
22/23 anonim válasza:
hat nezd... mi 2 eve vagyunk egyutt, szinten 1 honap utan osszekoltozunk. de most 2 ev utan tudom azt mondani, hogy ismerjuk egymast. egymassal szeretnenk leelni az eletunket, 2ev alatt sok vitan es cirkuszon mentunk at, mostmar eleg jol osszecsiszolodtunk, nagyon nagy vitak sincsenek mar. de meg azert mindig van, es biza van h azt mondom neki h errol a viselkedesrol szoljal le mert lelepek. nem hagynam el sosem, viszont ha mar el lennenk jegyezve, akkor ez sokkal kenyesebb lenne, hiszen akkor kb barmit megtehetnenk egymassal zokszo nelkul. sztem kell az a par ev, amig tudod, hogy a masik siman elhagyhat es nem csak eljegyzes miatt van veled mert ciki lenne felbontani vagy valami... sztem igy tanuljatok meg kezelni es tisztelni a masikat, hogy nem magatol ertetodo, hogy veletek marad. igy vigyaztok a kapcsolatra, ugy meg lehet elkenyelmesedtek. en az elejetol tudom, hogy hozza akarok menni felesegul,de oszinten lehet megijedtem volna ha par honap utan megker. ez nem felnottes viselkedes szerintem. ez felelosseg. ellenben mostmar hogy osszecsiszolodtunk, melyultek az erzelmeink, es tudjuk mikor mit varhatunk a masiktol, nincsenek kifogásaim ellene :)
23/23 anonim válasza:
raadasul egyket honap utan, hiaba vagy biztos az erzeseidben, szerintem elhamarkodott. ha annyira biztos vagy benne akkor varhat az eljegyzes par evet, hogy tenyleg biztosan ezt akarjatok e. mert azert par honap utan senkit sem lehet kiismerni, meg csak akkor jon az, hogy megismered a nem csak jo oldalat. szerintem egy felnott ferfi ilyet nem tesz, hisz barmi tortenhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!