Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy képzelitek cc ágy álmodjátok meg az eljegyzést (lánykérést)?
Olyan messze vagyok a lánykéréstől amilyen messze csak lehet, de azért leírom én mit szeretnék :D
Minden esetre olyan eljegyzést szeretnék ahol ketten vagyunk, vagyis nem egy családi légkörben, meg ne otthon melegítőben. Ja és nem valami ünnepkor :D
Természetesen féltérdre ereszkedve, egy csodaszép gyűrűvel (amit mondjuk egyik barátnőmmel kiválaszthatnának, mert valljuk be szerintem minden lánynak van ilyen álomgyűrűje, amit általában a barátnők tudni szoktak).
Ja és én nem szeretnék ilyen hatalmas felhajtást, hogy éneklő kórus, szív alakú nem virágoskert, fotós, lufik, hozzám-jössz felirat az égen.
Az én àlomlànykérésem : kettesben, letérdelve, gyűrűvel vagy anélkül( ez mindegy volt). Ne legyen semmi klisé: étterem vagy ilyesmi, se ünnephez, se szülinaphoz kötve. Ès nem kell túl sok nyàl , se giccs, se különleges helyszín.
Így is történt:) kettesben voltunk épp nàla, amikor letérdelt, elmondta hogy szeret, velem akarja leélni az életét, és megkérdezte hozzàmegyek e feleségül? Kaptam gyűrűt is. 17 hónap múlva esküdtünk. 5 éve vagyunk hàzasok.:)
Szintén kettesben, meghitten, nekem nagyon nem szimpi az egész csalàd előtt -dolog,semmi közük hozzá :)
A mód meg, romantikus legyen de ne nyálas, pl. Rózsába rejtett gyűrű, gyertyákból kirakva, stb. Ez nem tetszik. Nekem inkább a hangulat, helyszín számít, valami személyes dolog vagy utazás közben (tudom,hogy ez is gyakori de ez nem zavar :) a karácsony már sok lenne)
Persze ha nem igy lesz akkor se történik semmi :D
A lánykérést úgy, hogy megbeszéljük közösen. Semmi letérdelés, meg gyűrű, romantikus rózsaszórás meg a többi klisé. Egyszerűen beszéljük meg, hogy mikor házasodunk össze, majd vegyük meg együtt a karikagyűrűket.
Az eljegyzést meg úgy, hogy lenne egy közös vacsora a két családnak, ahol egy jót beszélgetünk. Meg esetleg lenne egy kis beülős buli a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!