Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, milyennek képzelitek álmaitok eljegyzését, helyszín, ill. romantikus dolgok, miket lenne jó csinálni?
Mire hazaérek csináljon vacsit/ebédet (nem érdekel, ha pocsék és odaég őt ismerve, nem ez a lényeg), végén letérdel, elmondja, hogy szeret és megkérdezi gyűrűvel a kezében, hogy hozzámennék-e feleségül.
Szóval egyszerű nő vagyok :D
Az én kezemet óriáskeréken kérte meg a férjem...romantikusnak indult, végül majdnem leesett a gyűrű:P
Szép visszagondolni. Mindenképp kettesben vágytam rá nem nagy plénumban.
25-N
Hát... nekem semmi romantikus nem kéne, inkább valami extrém, váratlan helyzet...
Tetszene pl. ha szervezne egy flashmobot, mondjuk a közös barátok közreműködésével...
Vagy valami szokatlan helyre vinne, mondjuk ejtőernyőzni, és ugrás közben kérné meg a kezem...
Vagy mondjuk valamilyen üzenetet helyezne el azon az útvonalon, ahol mindig járok, amit csak én értek (mondjuk az egymás közt használt becenevemmel)...
Szóval mindenképpen valami váratlan, szokatlan, kreatív...
En azt szeretnem ha a parom egy repulo uton kerne meg, ugy,hogy elbujik egy ulesen anelkul,hogy tudnam hol van)(tavkapcsolat Tehat megoldhato :D)
felcsendulne a mi dalunk a repulon es Ott leterdelne es megkerne a kezem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!