Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hozza fel újra és újra az eljegyzést?
4-5 hónapja vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk 3-4 hónapja. Mindketten úgy gondoljuk, még nem találkoztunk számunkra ennyire tökéletes emberrel, és együtt tervezzük a jövőnket. Már az első hónapban felhozta az eljegyzés témát, próbálta megérdeklődni, mennyire nézném hülyének, ha megkérné a kezemet már most, a legelején. Aztán ez a téma kis időközönként újra, és újra felmerült - ő hozta fel szinte mindig, és most megint. Arra is utalt, hogy már megvan a gyűrű. Szerintetek tényleg meg fogja kérni a kezemet, vagy ez csak ilyen "játszmázás"?
25/L (a barátom 28/F)
szerintem csak puhatolózik, hogy mikor mondanál igent :)
24F
Jesszus... fogalmam sincs, nagyon nem egyértelmű a szitu, sőt, szerintem megcsal. xD
A következő gyakoris kérdésedre a válasz: ha megszakítással "védekeztetek", két hete késik a menstruációd, és a teszten két csíkot látsz, akkor igen, terhes vagy!
"3-4 hónap együttélés után viszont mindent tudok róla, amit tudnom kell egy eljegyzéshez. "
Dehogy tudsz róla mindent, szinte még nem is ismered. Komolyan hihetetlen számomra, hogy 25 éves létedre tiniként viselkedsz. Lehetne több eszed. Most még ott van a rózsaszín köd aminél tovább nem látsz, de ezt ép ésszel be kellene látnod. Értem én, hogy nagy a szerelem meg minden, de nagyon gyors a tempó, időt nem hagytok magatoknak, hogy megismerjétek egymást. Hova siettek? Randizgassatok, ismerjétek meg egymást, és majd ha együtt lesztek hosszú ideje, amikor elmúlt a rózsaszín köd és látod a párodnak a valós személyiségét, a hibáit, és még ezek után is együtt lesztek, akkor mehet az eljegyzés. Persze az elején minden kapcsolat úgy kezdődik, hogy igazi nagy szerelem, beleugrok gyorsan egy összeköltözésbe, házasságba, mert szeretem. Aztán 1-2 év múlva jön a koppanás, hogy hoppá...
"Jegyesek pedig lehettek utána még akár évekig is."
Annak aztán baromi sok értelme van, hogy még az ismerkedési fázisban vagyunk, de eljegyzem, aztán évekig nem lesz semmi. Általában azok csinálják ezt, akik nem bíznak eléggé magukban és magukhoz akarják láncolni a csajt, hogy mindenki lássa, ő az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!