Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hozza fel folyton az eljegyzést?
Még csak másfél hónapja járok a barátommal, és bár valóban nagyon jól működnek köztünk a dolgok, meglepő, hogy a barátom már 2 hete rendszeresen felhozza az eljegyzés gondolatát. Sokat beszél a közös jövőnkről, és arról, hogy miket fogunk majd csinálni férj és feleségként, hány gyerkőcünk lesz, de konkrétabb tervei is vannak, mint például az összeköltözés, eljegyzés, amiket a közeljövőben szeretne megejteni. De miért mondogatja az eljegyzést, mikor úgyis ő dönti el, mikor kéri meg a kezemet? :D A reakciómra kíváncsi? Ha látná, hogy én is akarom már, akkor eljegyezne?
25/L
Én tisztáznám vele,hogy én is komolyan,hosszútávon gondolom, de szeretnék legalább 1-2 évet járni,mielőtt komolyabbra fordítjuk a kapcsolatot.
Egy eljegyzés-házasság azt mondja ki,hogy az életed hátra levő részét a másikkal akarod tölteni.Ezt eldönteni 1,5 hónap ismerettség után? Komolytalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!