Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a letérdelős leánykérésről?
Nem a leánykéréssel van szó hanem a módja h letérdelni fél lábbal szerintem gáz, van más módja is ennek.
Vagy kicsit gáznak tartom h a plázába ilyen helyeken, közönséggel nyomást gyakorolni a nődre, lehet esetleg azért mond igent mert fél attól h milyen reakciók lennének körülötte, ha nemet mond elküldenék melegelebb éghajlatra, büdös k...nak, ri...nak neveznék stb.
Ti hogy gondoljátok ezt? Van ennek más módja?
Engem letérdelve kért meg a férjem 7 éve egy tóparton, kettesben.
Én örültem neki, pedig nem vagyok az a romantikus fajta és ő sem. Meg is lepett, de szerintem ez lánykéréskor szép és megható.
Most miért ne térdeljen le? Nyilván neü várom el, mert felölen esti szex után is megkérheti a kezem, vagy a kocos-álmos kvzás közben.
Ha igazán szeretem, nem akadok fenn ilyesmin, max.kevésbé sikerül romantikusra.
A felhajtást viszont utálom, igy a plázában nemet mondanék, mégprdig mert a jelek szt nem ismer.
Párom azt mondta, hogy mostmár tudja, miért térdel le a férfi lánykéréskor; mert annyira remeg a lába. x)
Szerintem egyáltalán nem gáz letérdelni, de ha te annak érzed, akkor ne tedd.
A pláza nem túl jó ötlet, ill. a közönség sem, ezt jól látod. Persze vannak nők, akiknek bejönne, imádnak a középpontban lenni, stb., ez emberfüggő... gondolom ennyire azért már ismered azt a nőt, akit feleségül vennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!