Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 éve éve együtt vagyunk. (37 ffi, 40 nő.) Mindenki a saját kis otthonában lakik rendezett körülmények között.
Neki is vannak gyerekei, és nekem is.
Úgy éreztem eljött az idő arra hogy megkérjem a kezét.
Majd egyik alkalommal romantikus körülmények között megkértem a kezét. Lánykérés után nem kaptam Tőle választ.
Se igen, sem nem szó nem hagyta el a száját, csak elfogadta a gyűrűt felhúztam az újjára és adott egy csókot.
Pár óra elteltével felhoztam a témát és mondtam neki hogy Te tulajdonképpen nem mondtál igent, mire Ő: oké akkor igen.
Elmagyaráztam neki, hogy az oltárnál egyértelműen kell mondani az igent vagy a nem-et.
Ezt most mire véljem?
Lehet még korai volt számára?
2017. jan. 22. 23:31
11/11 benzin18 válasza:
Ha azt mondta hogy "akkor igen", az szerintem azt jeletni hogy "jó, egye fene, végülis nem zavar ez a gyűrű.." De azért én nem vennék rá mérget hogy az esküvő napjáig el fogtok jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!