Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem igazán értem. Ti igen?
Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején a párom hozta fel a témát, hogy szeretné hogy a felesége legyek és szeretne gyermeket tőlem. A házasság témát nem is feszegettem mert úgy voltam vele, hogy amikor úgy érzi úgyis megkér és elvesz. kisbabánk 3 hónapja született.:)) Páromnak már volt egy házassága. Pár napja valahogyan feljött a téma és mondtam neki hogy az elődömet is elakarta venni.. erre azt mondta, hogy dehogy akarta hisz megbeszélték hogy ők soha többet papíron! kijött a szemem egyből mint a fiók, és mondtam neki hogy miért kell a másikat hitegetni. leesett neki amit mondtam és nevetve kérdezte hogy "most magadra érted ezt?" és mondta hogy ez akkor volt, akkoriban gondolta úgy hogy soha többet, meg hogy beszélt már a fönökével, hogy fog tőle kérni kölcsön pénzt hogy vegyen gyűrűket és a fizetéséből vissza vonja majd (főnöke a barátja, de tudom hogy nem fog kérni tőle pont gyűrűre úgyhogy ez kamu volt). ezen gondolkodom már pár napja hogy mi volt olyan vicces amiért nevetve kérdezett vissza hogy magamra értettem-e a hitegetést. nem erőltettem soha semmit, és ezután sem óhajtom azt meg pláne nem akarom hogy kényszerből vegyen el és fel sem merem hozni már a témát mert ezt az egyszeri alkalmat is már cikinek érzem. de ezt meg akarom vele beszélni, csak nem tudom hogy kezdjem. ha nem vesz el, oké én anélkül is szeretem és vele akarok lenni, de a hülyére vevésből nem kérek.
Hát, ha kisgyerek mellett épp gyűrűre vesz fel fizetéselőleget, akkor gratulálok az értékrendjéhez!
2014. ápr. 7. 14:24
2/39 A kérdező kommentje:
igen, pontosan ezért tudom hogy kamu volt.:)
2014. ápr. 7. 14:25
3/39 anonim válasza:
Hat peding akkor kellett volna feszegetni. Mielott szultel. Most mar nem fog elvenni.
2014. ápr. 7. 14:37
4/39 A kérdező kommentje:
Hát én is erre gyanakszok. biztos elfeledkezett magáról mikor kimondta amit valójában érez, hogy soha többet papíron. ha az elején elmondja ezt nekem, és nem azzal jön hogy el akar majd venni akkor nem is várom. nem értem miért kell hazudni..és ez az amiért haragszok nem pedig hogy nem vesz el.
2014. ápr. 7. 14:51
5/39 anonim válasza:
Most erre mondjam azt, hogy egy mai öntudatos nő sem szül gyereket olyan férfinak, aki nem a férje.
2014. ápr. 7. 14:51
6/39 A kérdező kommentje:
nem tartottam ezt olyan nagyon fontosnak hogy előbb a házasság, de ezt így leírva látni elég elgondolkodtató és van benne valami. most már felesleges felhoznom újra a témát, ugye? azt mondta nyugodtan kérdezzem meg a főnökét, hogy mire kért tőle pénzt mert azt azonnal mondtam neki hogy kamu amit mond. fent van nálam skype-on, rá kellene írnom.. de ez így elég gáz és magamat járatnám le.? vagy elég az, ha azt mondom páromnak beszéltem a főnökével és azt mondta nem is kért tőle pénzt.? vagy csak simán kérdezzek rá hogy akkor most mi is van, mit akar vagy mit nem akar? elég szánalmas tudom. de nem fogom eltűrni a hazudozást.
2014. ápr. 7. 15:07
7/39 anonim válasza:
kedves kérdező mindenki magának hülye, minek szültél olyannak aki még nem vett el ,de te igényled a házasságot?
addig nem léptem volna a következő lépcsőfokra amíg nem dönti el a másik fél mit akar tudod,szerelem,ház,házasság és csak utána a gyerek...
2014. ápr. 7. 15:13
8/39 anonim válasza:
Szerintem nevethetett azért is, mert hirtelen annyira abszurdnak érezte, hogy összehasonlítod a ti, mega volt párjával való kapcsolatotokat, és mert a megjegyzése csaka volt párjára vonatkozott, egyáltalán nem rád.
Én ezt vettem le volna a helyedben ebből, de lehet, hogy naiv vagyok:)
2014. ápr. 7. 15:14
9/39 A kérdező kommentje:
Oké, ez akkor már ki van vesézve hogy úgy szültem hogy nem vagyok házas. legyetek szívesek a kérdéseimre is válaszolni persze csak ha erre lehet mit.:) neharagudjatok, csak nagyon tanácstalan vagyok meg egy kissé zavart. köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek!
2014. ápr. 7. 15:24
10/39 anonim válasza:
nem azért de ha gyereket szülsz neki házasság előtt az nem bűn, csak ilyenkor a pasi már úgy érzi révbe ért és nem kell tovább lépnie, ha nem lenne igényed a házasságra akkor azt mondom oké hogy előtte szültél de így finoman szólva csak szét tetted neki a lábad és nem kértél cserébe semmit...
ő lényegében nevetett a dolgon mert viccesnek találja, csak az a baj hogy te komolyan gondoltad de mivel nem haraptad le a fejét nem vette észre hogy te nem poénkodsz.a férfiak reális lények vagy megmondod mit akarsz vagy nem veszik az adást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!