Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem igazán értem. Ti igen?
Egyedül nem tudsz bemenni időpontot kérni, mindkét félnek be kell menni, mert jegyzőkönyvbe veszik a kérelmeteket, és személyit, lakcímkártyát, születéi anyakönyvi kivonatot, és a válásról a határozatot be kell vinni, és mindkettőtöknek alá kell írni a jegyzőkönyvet, csak úgy leet bejelntkezni.
Sajnálom, hogy nem úgy reagált, ahogy szeretted volna. Ha ragaszkodik a lagzihoz, esetleg felsorolhatod neki, hogy ahhoz mi mindent kell összeszervezni, és hogy ő átvállalná-e a szervezést. Ha szerencséd van, sokkot kap a felsorolástól, és nemet mond. Esetleg elkezdhetsz nyíltan "készülni" az eksüvőre. Talán, ha látja, hogy már a ruhákat nézegeteted, akkor nem hiteget tovább, hanem kimondja nyíltan, hogy mi legyen.
Megkérdezheted azt is, hogy miért akar lagzit, és elmondhatod, hogy te nem szeretnél, és hogy csak a papíraláírástakarod, és annyi. De ha még ezután is tiltakozik, akkor az már eléggé beleerőltetés.
Nem szoktam magam felhúzni az ilyen elvesz/nem veszel el meg már szültem neki mértnemveszel kérdéseken, de...
A párod egy tapló. Lehet, hogy emellett jó a kapcsolatotok (sőt remélem), de MINEK hazudik az előéletéről és a szándékairól? Az meg már inkább szomorú, hogy a gyereke annyira nem érdekelte, hogy feljelentést tett ellene a volt élettársa a gyt miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!