Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt nem igazán értem. Ti igen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem igazán értem. Ti igen?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején a párom hozta fel a témát, hogy szeretné hogy a felesége legyek és szeretne gyermeket tőlem. A házasság témát nem is feszegettem mert úgy voltam vele, hogy amikor úgy érzi úgyis megkér és elvesz. kisbabánk 3 hónapja született.:)) Páromnak már volt egy házassága. Pár napja valahogyan feljött a téma és mondtam neki hogy az elődömet is elakarta venni.. erre azt mondta, hogy dehogy akarta hisz megbeszélték hogy ők soha többet papíron! kijött a szemem egyből mint a fiók, és mondtam neki hogy miért kell a másikat hitegetni. leesett neki amit mondtam és nevetve kérdezte hogy "most magadra érted ezt?" és mondta hogy ez akkor volt, akkoriban gondolta úgy hogy soha többet, meg hogy beszélt már a fönökével, hogy fog tőle kérni kölcsön pénzt hogy vegyen gyűrűket és a fizetéséből vissza vonja majd (főnöke a barátja, de tudom hogy nem fog kérni tőle pont gyűrűre úgyhogy ez kamu volt). ezen gondolkodom már pár napja hogy mi volt olyan vicces amiért nevetve kérdezett vissza hogy magamra értettem-e a hitegetést. nem erőltettem soha semmit, és ezután sem óhajtom azt meg pláne nem akarom hogy kényszerből vegyen el és fel sem merem hozni már a témát mert ezt az egyszeri alkalmat is már cikinek érzem. de ezt meg akarom vele beszélni, csak nem tudom hogy kezdjem. ha nem vesz el, oké én anélkül is szeretem és vele akarok lenni, de a hülyére vevésből nem kérek.
2014. ápr. 7. 14:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Egyedül nem tudsz bemenni időpontot kérni, mindkét félnek be kell menni, mert jegyzőkönyvbe veszik a kérelmeteket, és személyit, lakcímkártyát, születéi anyakönyvi kivonatot, és a válásról a határozatot be kell vinni, és mindkettőtöknek alá kell írni a jegyzőkönyvet, csak úgy leet bejelntkezni.

Sajnálom, hogy nem úgy reagált, ahogy szeretted volna. Ha ragaszkodik a lagzihoz, esetleg felsorolhatod neki, hogy ahhoz mi mindent kell összeszervezni, és hogy ő átvállalná-e a szervezést. Ha szerencséd van, sokkot kap a felsorolástól, és nemet mond. Esetleg elkezdhetsz nyíltan "készülni" az eksüvőre. Talán, ha látja, hogy már a ruhákat nézegeteted, akkor nem hiteget tovább, hanem kimondja nyíltan, hogy mi legyen.

Megkérdezheted azt is, hogy miért akar lagzit, és elmondhatod, hogy te nem szeretnél, és hogy csak a papíraláírástakarod, és annyi. De ha még ezután is tiltakozik, akkor az már eléggé beleerőltetés.

2014. ápr. 7. 21:25
 32/39 A kérdező kommentje:
de tudom tovább is fokozni. már abban sem vagyok biztos hogy elvált meg abban sem hogy házas volt. átnéztem mégegyszer az iratait (az engedélyével) és találtam egy feljelentést arról hogy nem fizette a gyerektartást valamikor pár éve és az exneje azt nyilatkozta hogy élettársi kapcsolatban éltek és hogy az életközösség megszűnt év/hónap/nap akkor amikor elköltözött a lakásból.
2014. ápr. 7. 21:28
 33/39 A kérdező kommentje:
na akkor ez az időpont kéréses dolog nem jön be :( akkor a nyílt szervezéssel fogok bepróbálkozni. köszönöm a tippet!
2014. ápr. 7. 21:30
 34/39 anonim ***** válasza:
hagyd a francba szerintem ezt az egész taktikázást.csak magadat járatod le vele.egy olyan nő benyomását fogod kelteni,aki erőszakkal akarja magát vele elvetetni.ezzel csak el fogod mérgesíteni a kapcsolatotokat.jó lesz az?én a helyedben leülnék vele egy őszinte beszélgetésre,viták,és vádaskodások nélkül,és megmondanám neki,hogy neked,mint a gyereke anyjának,jogod van tudni az igazat:akar e esküvőt,vagy nem?de téged ne hülyítsen,mert nem ezt érdemled.egyébként nem tűnik egy megbízható embernek a párod,ne haragudj.én egy ilyen emberhez nem akarnék hozzámenni.
2014. ápr. 7. 22:43
 35/39 A kérdező kommentje:
szerintem ezzel hamarosa megoldódik az egész házasság téma ha kiderül nem is volt nős csak ezt is hazudta. nem hiszem hogy őszintén fog válaszolni.:( mostmár semmiben sem vagyok biztos.
2014. ápr. 7. 22:51
 36/39 A kérdező kommentje:
nem voltak házasok..
2014. ápr. 8. 06:58
 37/39 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak kérdező :( az ilyen ember nem férfi,sőt,a szemembe nem is ember.ha van kedved dumcsizni írj nyugodtan privit.utolsó válaszoló vagyok.
2014. ápr. 8. 13:19
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem szoktam magam felhúzni az ilyen elvesz/nem veszel el meg már szültem neki mértnemveszel kérdéseken, de...

A párod egy tapló. Lehet, hogy emellett jó a kapcsolatotok (sőt remélem), de MINEK hazudik az előéletéről és a szándékairól? Az meg már inkább szomorú, hogy a gyereke annyira nem érdekelte, hogy feljelentést tett ellene a volt élettársa a gyt miatt...

2014. ápr. 8. 18:41
 39/39 A kérdező kommentje:
hát voltak hullámvölgyek, de amióta megszületett a pici azóta ezerszer jobb lett a kapcsolatunk, ténylegesen egymásra találtunk. aztán tessék. megmondtam neki ma is a magamét, ő továbbra is kitart a hülyesége mellett, én ebből nem kérek. egy világ omlott össze bennem pillanatok alatt.:)
2014. ápr. 8. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!