Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem igazán értem. Ti igen?
"Ja és még azt is szerette volna, ha vele mész, és időt töltötök addig is együtt. Emögött mi lehet vajon? Csak nem az, hogy időt akar veled tölteni?? :D "
:P :DDDDDD ez jó :D
Én lehet megmondanám neki, hogyha pénzt akar kérni a főnökétől, nincs rá szükség, nem is olyan fontos a gyűrű, a házasság viszont igen, a gyereket így szeretném felnevelni, mikor megyünk az anyakönyvi hivatalba?
Ha szokott néha ferdíteni, mert meg akar felelni, az még egy fokkal jobb, mintha rosszindulatból, vagy félrevezetésből hazudna, de akkor ez valószínűleg azt is jelenti, hogy a "kedvedért" nemcsak kamuzik neked, hanem még talán az anyakönyvvezető elé is hajlandó lesz elmenni.
Közben most tudatosodott bennem, hogy 3 hónapos a babátok, biztos az sem lehet olyan könnyű, meg otthon vagy, bezártság, stb., túl sok idő van gondolkozni. A jelek szerint ő viszont szeret veled lenni, ez azért jó hír:) Tisztázd vele a helyzetet, aztán írd meg légyszi, mert kíváncsiak vagyunk, hogy mit is gondolt valójában.
"Én lehet megmondanám neki, hogyha pénzt akar kérni a főnökétől, nincs rá szükség, nem is olyan fontos a gyűrű, a házasság viszont igen, a gyereket így szeretném felnevelni, mikor megyünk az anyakönyvi hivatalba?"
hű ez jó, ez pont olyan amire ha kifogásokat keres mint pl hogy márpedig kell gyűrű akkor tudni fogom hogy nem akar semmiféle házasságot. mindenképp meg fogom írni mit mondott :) gyűjtenem kell az erőt hogy erről beszélni tudjak vele :D mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát, segítettetek vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!