Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt nem igazán értem. Ti igen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem igazán értem. Ti igen?

Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején a párom hozta fel a témát, hogy szeretné hogy a felesége legyek és szeretne gyermeket tőlem. A házasság témát nem is feszegettem mert úgy voltam vele, hogy amikor úgy érzi úgyis megkér és elvesz. kisbabánk 3 hónapja született.:)) Páromnak már volt egy házassága. Pár napja valahogyan feljött a téma és mondtam neki hogy az elődömet is elakarta venni.. erre azt mondta, hogy dehogy akarta hisz megbeszélték hogy ők soha többet papíron! kijött a szemem egyből mint a fiók, és mondtam neki hogy miért kell a másikat hitegetni. leesett neki amit mondtam és nevetve kérdezte hogy "most magadra érted ezt?" és mondta hogy ez akkor volt, akkoriban gondolta úgy hogy soha többet, meg hogy beszélt már a fönökével, hogy fog tőle kérni kölcsön pénzt hogy vegyen gyűrűket és a fizetéséből vissza vonja majd (főnöke a barátja, de tudom hogy nem fog kérni tőle pont gyűrűre úgyhogy ez kamu volt). ezen gondolkodom már pár napja hogy mi volt olyan vicces amiért nevetve kérdezett vissza hogy magamra értettem-e a hitegetést. nem erőltettem soha semmit, és ezután sem óhajtom azt meg pláne nem akarom hogy kényszerből vegyen el és fel sem merem hozni már a témát mert ezt az egyszeri alkalmat is már cikinek érzem. de ezt meg akarom vele beszélni, csak nem tudom hogy kezdjem. ha nem vesz el, oké én anélkül is szeretem és vele akarok lenni, de a hülyére vevésből nem kérek.
2014. ápr. 7. 14:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos alapvető emberi tulajdonság, még jellemes embereknél is, hogy az akaratukat gyengén érvényesítő embereket valamilyen szinten "hülyére veszik".

Pl. tipikusan még egy erős akaratú férfi sem mer egy öntudatos feleséget "hülyére venni", mert az kirakja mint macskát sz..ni, viszi a fél vagyont. Még akkor is a válást válassza egy ilyen nő súlyos sérelem esetén (pl. egy kitudódó megcsalás miatt), ha azzal magát is nehéz helyzetbe hozza (pl. házból kisebb lakásba kényszerül költözni, addigi jóléthez képest nélkülözni kényszerül).

Viszont jellemzően a szeretőkből már pont az önérzet hiányzik, helyzetükből adódóan is korlátlanul hülyére vehetők.

2014. ápr. 7. 15:35
 12/39 A kérdező kommentje:
megy fel bennem a pumpa.:D nevetek de tényleg. az a baj hogy nagyon is igazatok van csak nem akartam észrevenni magamtól. most hazajött hogy menjünk vele mert haza kell valakit vinnie a kórházból. nem mentem, nem is tudtam vele normálisan beszélni a pumpa miatt. meg azt mondta hogy ha hazaért menjünk el fagyizni. olyan fagyit adok neki hogy megzavarodik. biztos nem megyek vele sehova. legszivesebben bőgni tudnék. elcsesztem nagyon.
2014. ápr. 7. 15:49
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
Már bocs, de ő közös programot akar csinálni, te meg hisztizni akasz?
2014. ápr. 7. 15:58
 14/39 A kérdező kommentje:
nem akarok hisztizni, én örülnék a legjobban ha el tudnám folytani de átvert, hitegetett. én is jó nagy marha voltam hogy bedőltem.
2014. ápr. 7. 16:20
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mielőtt elásnád a kapcsolatot, a párodat meg azért, ami közel sem bizonyos, mi lenne, ha utalgatások helyett elé állnál, és megbeszélnél MINDENT! Nem félrebeszélés, nyílt szöveg! Mert a férfiak, bár ezt a nők örökké elfelejtik, nem fognak a sorok közt olvasni, észrevenni egy utalást. Konkrétan meg kell neki mondani, mit gondolsz, és akkor majd láthatod, mi az ő reakciója. Ha az kedvezőtlen, akkor kezdhetsz el idegeskedni. Addig viszont nem kéne...
2014. ápr. 7. 16:25
 16/39 A kérdező kommentje:
mindenképp beszélnem kell vele erről, de nem tudom hogyan hozzam fel. félek hogy szánalmasnak fogok tűnni aki kapálózik azért hogy elvegyék. na meg ugye azt mondta el akar venni, ami a jelek szerint nem igaz, félek megint csak kamuzik. és ez a bajom. bár lenne őszinte.
2014. ápr. 7. 16:30
 17/39 anonim ***** válasza:
94%
15-össel teljesen egyetértek. De figyelj, Kérdező, te most találgatásra alapozod ezt az egészet, miközben ő csak annyit mondott, hogy a VOLT párjával nem akart volna soha házasságot! Nem voltunk ott, nem láttuk, hogy a nevetése gúnyos volt, vagy teljesen őszinte, mert annyira elcsodálkozott azon, hogy te ezt a megnyilvánulását magadra vetted, miközben még hozzá is tette, hogy ezt akkor gondolta így. Első körben én nem forgatnám ki a szavait, meg értenék mögé dolgokat. Tett valamit korábban, ami alapján nem bízol meg benne, vagy miért állsz hozzá így? Az én párom is kinevetne, ha ugyanígy reagálnék, mert annyira nem lehet összehasonlítani a mi kapcsolatunkat egy más volt barátnőjével való kapcsolatával sem.
2014. ápr. 7. 16:37
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
,,Szívem, a múltkor azt mondtad, hogy amikor a volt barátnőddel még együtt voltál, nem akartál házasságot, amiből én azt gondoltam, hogy velem sem akarsz, és ezek után nehéz volt elhinnem, hogy már előleget is kértél gyűrűre a főnöktől. Kérlek légy velem őszinte, szeretnéd, ha összeházasodnánk?"
2014. ápr. 7. 16:40
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még azt is szerette volna, ha vele mész, és időt töltötök addig is együtt. Emögött mi lehet vajon? Csak nem az, hogy időt akar veled tölteni?? :D

Jó, bocs, abbahagytam a piszkálást, nekem is vannak rosszabb napjaim. Ha szerencsém van, még időben észreveszem az összeesküvés-elméletet, ami afejemben szövődik, és megpróbálok visszaemlékezni arra, hogy pontosan mit is mondott a párom, amit éppen kezdek a mindenkori hangulatomnak megfelelően értelmezni, pedig a szavak csak szavak, sokszor tényleg SEMMI nincs mögöttük.

Aztán ha erre rájöttem, és mégis zavar valami, akkor azt mondom a páromnak, hogy ,,Nagyon rossz kedvem lett, mert félek attól, hogy nem akarsz velem lenni/nem is szeretsz igazán/(stb., mikor épp mi). Azért gontoltam ezt, mert te ezt és ezt mondtad, én meg abból erre, meg erre következtettem. Tudom, hogy néha túlkomplikálom fejben a dolgokat, de szükségem van arra, hogy tudjam, hogy mit is értettél pontosan az alatt, amit mondtál, mert nagyon megijedtem. Nagyon szeretlek, kérlek legyél velem őszinte."

2014. ápr. 7. 16:47
 20/39 A kérdező kommentje:
érdekes volt az a nevetés és hangsúly. abban a pillanatban úgy éreztem mintha valami olyat mondtam volna amiről még csak szó sem volt, mintha nem is mondott volna olyat sosem hogy el akar venni. voltak füllentései, voltak olyanok is amikről nem tudtam eldönteni mi igaz és mi nem. néha olyan a párom mint aki mindenkinek azt mondja amit hallani akar.
2014. ápr. 7. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!