Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem igazán értem. Ti igen?
Sajnos alapvető emberi tulajdonság, még jellemes embereknél is, hogy az akaratukat gyengén érvényesítő embereket valamilyen szinten "hülyére veszik".
Pl. tipikusan még egy erős akaratú férfi sem mer egy öntudatos feleséget "hülyére venni", mert az kirakja mint macskát sz..ni, viszi a fél vagyont. Még akkor is a válást válassza egy ilyen nő súlyos sérelem esetén (pl. egy kitudódó megcsalás miatt), ha azzal magát is nehéz helyzetbe hozza (pl. házból kisebb lakásba kényszerül költözni, addigi jóléthez képest nélkülözni kényszerül).
Viszont jellemzően a szeretőkből már pont az önérzet hiányzik, helyzetükből adódóan is korlátlanul hülyére vehetők.
Ja és még azt is szerette volna, ha vele mész, és időt töltötök addig is együtt. Emögött mi lehet vajon? Csak nem az, hogy időt akar veled tölteni?? :D
Jó, bocs, abbahagytam a piszkálást, nekem is vannak rosszabb napjaim. Ha szerencsém van, még időben észreveszem az összeesküvés-elméletet, ami afejemben szövődik, és megpróbálok visszaemlékezni arra, hogy pontosan mit is mondott a párom, amit éppen kezdek a mindenkori hangulatomnak megfelelően értelmezni, pedig a szavak csak szavak, sokszor tényleg SEMMI nincs mögöttük.
Aztán ha erre rájöttem, és mégis zavar valami, akkor azt mondom a páromnak, hogy ,,Nagyon rossz kedvem lett, mert félek attól, hogy nem akarsz velem lenni/nem is szeretsz igazán/(stb., mikor épp mi). Azért gontoltam ezt, mert te ezt és ezt mondtad, én meg abból erre, meg erre következtettem. Tudom, hogy néha túlkomplikálom fejben a dolgokat, de szükségem van arra, hogy tudjam, hogy mit is értettél pontosan az alatt, amit mondtál, mert nagyon megijedtem. Nagyon szeretlek, kérlek legyél velem őszinte."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!