Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most igen vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most igen vagy nem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 éve éve együtt vagyunk. (37 ffi, 40 nő.) Mindenki a saját kis otthonában lakik rendezett körülmények között.

Neki is vannak gyerekei, és nekem is.

Úgy éreztem eljött az idő arra hogy megkérjem a kezét.

Majd egyik alkalommal romantikus körülmények között megkértem a kezét. Lánykérés után nem kaptam Tőle választ.

Se igen, sem nem szó nem hagyta el a száját, csak elfogadta a gyűrűt felhúztam az újjára és adott egy csókot.

Pár óra elteltével felhoztam a témát és mondtam neki hogy Te tulajdonképpen nem mondtál igent, mire Ő: oké akkor igen.

Elmagyaráztam neki, hogy az oltárnál egyértelműen kell mondani az igent vagy a nem-et.

Ezt most mire véljem?

Lehet még korai volt számára?

2017. jan. 22. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan gondjaid akadnak a metakommunikáció formáinak értelmezéseivel így 37 éves korodra.
2017. jan. 22. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta, hogy "igen", ha nem is rögtön. Akkor igen.

Nekem volt már, hogy nem adtam választ. Aztán pár óra múlva nemet mondtam. Neked igent mondtak, szóval esküdjetek szaporán.

2017. jan. 23. 07:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy elfogadta a gyűrűt szerintem igennek számít attól függetlenül, hogy nem mondta akkor ki, de később végülis megtette. Lehet meglepődött hirtelen...
2017. jan. 23. 08:45
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Tök mindegy,nem hiszem hogy sok jövője van,ha felnőttként 3 év után sem jutottak el odáig,hogy összeköltözzetek
2017. jan. 23. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Együtt sem éltek, mi a fenéért kérted meg? Röhejes a dolog igy, már me is haragudj. Lehet, két honap közös lét után meg tudnátok ölni a másikat, de ti tudjátok...
2017. jan. 23. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
"...elfogadta a gyűrűt, felhúztam az ujjára, és adott egy csókot." - egy egyértelműen igent jelent...
2017. jan. 23. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyűrű elfogadása szerintem igent jelent alapból.Valószínű meglepődött, én is így voltam, csak bólogatni tudtam kb.

Viszont lehet nem örültem volna ha előadod hogy az oltárnál egyértelműen kell mondani... Nem 5 éves kisgyerek.

Apropó gyerekek: együtt életetek már? Gyerekekkel együtt, összesen, ahogy fogtok a házasság után? Vagy az után is mindenki megy haza a saját házába?

2017. jan. 23. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért az esküvő előtt költözzetek össze, biztos ami biztos, ne utáma derüljön ki, hogy esetleg nem tudtok együtt élni...
2017. jan. 23. 16:42
 9/11 anonim ***** válasza:
2017. jan. 25. 20:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat ;)
2017. jan. 26. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!