Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor mondanátok ki az IGEN-t?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FolkdancerL kérdése:

Mikor mondanátok ki az IGEN-t? (lányok)

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt, és meg AKARJA kérni a kezem. Szerintetek elég idő az 5 év? Ez alatt egymásra tudtunk hangolódni?( 3éve lakunk együtt)
2016. máj. 22. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha te ezt nem érzed magadtól, akkor baj van.
2016. máj. 22. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem egészen értem miért NE lenne elég 5 év... Nekünk addigra három közös gyerekünk volt.
2016. máj. 22. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Ha, te nem érzed, akkor mások így számítógépen keresztül honnan tudják? :)

Szerintem öt év bőven elég kellene, hogy legyen, mondjuk kérdés a kor is,mert,ha mondjuk 20 évesek vagytok, akkor nem. :)

Bár,ha már három éve együtt laktok, nem valószínű,hogy ilyen fiatalok vagytok. Illetve bőven megtudtad ismerni a párod, megszokni a hülyeségeit, egymás előtt pukizást stb..Ha, ezek után úgy gondolod, igen. ő, az a férfi, akitől eltudom viselni 30-40 év múlva is, hogy eregessen, akinek a tulajdonságait szívesen viszont látnád a közös gyerekeitekben, aki ápolna,ha beteg vagy és te is ápolnád,ha beteg, akkor, mondj igent!

2016. máj. 22. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha egy kicsit is ketelkedsz akkor megis kaptad a választ

Ezt egyből érzi az ember kételkedés es gondolkodás nelkul

2016. máj. 22. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
28%

Jeeezus:-))

A ferjem ket het utan kerte meg a kezem egy honappal kesobb mar hazasok voltunk:-))6 even egyutt:-))

2016. máj. 22. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha te 5 év elteltével nem érzed ezt akkor súlyos bajok vannak. Mi 6 éve vagyunk együtt, 4,5 éve hàzasodtunk 1,5 év kapcsolat utàn.

1 hónap utàn kérte meg a kezem:) éreztük mindketten, hogy megtalàltuk a magunkhoz tökéletesen passzoló pàrt.

Ha nem érzed 5 év utàn sem, akkor nem ő az igazi.

2016. máj. 23. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Csak egyetérteni tudok a többi válaszolóval. Ha ezt meg kellett kérdezned, akkor nálatok valami nagyon nincs rendben.
2016. máj. 24. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Elég persze.

De furcsa, hogy itt mindenki furcsán néz a kérdezőre, viszont más eljegyzéses kérdésnél mindenki hevesen bólogat, hogy x év együttélés meg ilyen-olyan munka meg élethelyzet kell hozzá...

Szerintem csak szerelem és komoly szándékok kellenek egy eljegyzéshez. Tudom reménytelenül romantikus vagyok és naiv.

2016. máj. 24. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
58%

5 év már a házassághoz is elég, nem hogy az eljegyzéshez. Pláne 3 év együtt lakással.

Igent meg akkor mondj, ha hozzá akarsz menni, és pont.

2016. máj. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!