Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már veletek olyan, hogy egy fiúnál nem élveztétek az orált, de egy másiknál igen?
Figyelt kérdés
Miben volt más, akinél igen? Kort is írjatok :)2016. márc. 28. 20:52
1/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy csinálni az orált :)
2016. márc. 28. 20:54
2/5 anonim válasza:
Igen. Abban más, hogy őt szeretem. Ennyi.
3/5 anonim válasza:
Szerinted mi élvezet van csinálni? :)
4/5 VirágésBence válasza:
Volt, az egyiknél igazából kényszerből csináltam, nem, nem arra gondolok, hogy pisztolyt fogott a fejemhez, csak úgy éreztem, hogy ezt meg kell csinálnom, jó képet kell hozzá vágnom, mert ő is megcsinálja és viszonoznom kell, a mostani barátommal pedig teljesen más, magamtól csinálom szimplán csak azért, hogy örömet okozzak, tudom, hogy ebben a kapcsolatban azt is simán megtehetném, hogy nem csinálom meg, akkor sem lenne semmi, az elején nem is csináltam, kiélveztem, hogy már nem vagyok az egyébként saját magam által kreált börtönben, aztán azt éreztem, hogy szeretném csinálni és csináltam is. 18l
5/5 anonim válasza:
Az érzés nagyon hasonló, de egy kicsit minden pasi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!