Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt veletek is olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek is olyan, hogy egyáltalán nem élveztétek a szexet hiába mentetek el?

Figyelt kérdés

Tegyük fel ,hogy veszekedtetek pont előtte és utána ilyen megszokás szerűen szexeltetek. Pedig közbe még haragudtál a párodra csak próbáltad elfojtani? minden rendben megy az elejétől a végéig ,de mégse olyan jó? 7 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és már legszívesebben szarrá verném, meg ő is engem és tök szar az egész....nem is igazán élvezem a szexet. Folyton,

"hogy majd akkor szexelünk amikor nekem kedvem tarja"

ilyeneket mond hiába mondom neki ,hogy rohadtul nem csak te rajtad függ mikor leszel megdugva, semmi...és ez mindenre igaz, mintha attól ,hogy nő lenne a talpát kéne nyalnom.

Most akkor mi? adjak neki egy pofont? mert esküszöm már simán megtenném. 20/f

2013. júl. 8. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

És az ilyeneknek barátnője van...:D

Hát beszarás ez a mai világ.

2013. júl. 8. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Verd már meg, legyél férfi! Most sokan fognak azzal jönni hogy egy férfi nem üt meg egy nőt, de verd már meg könyörgöm!! Ha megérdemli ne tegyél különbséget egy férfi és egy nő között, üssed!
2013. júl. 8. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem megverni kell, hanem szakitani...
2013. júl. 8. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát most erre mit mondjak?

Te egy barom vagy, szívatod magadat, és te is tudod, hogy szívatod magadat.

Ha mazochista vagy, hát szenvedj, te akarod ezt magadnak. Vagy tán kötelező vele lenni?

2013. júl. 8. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. júl. 8. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:

És az megoldás lenne, ha megütnéd? Istenem...ha már ennyire rossz vele, akkor inkább szakíts. Erőszakkal nem oldod meg a problémákat..csak rontasz a helyzeten.

19/L

2013. júl. 8. 20:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, annyira felszokott idegesíteni ,hogy szerintem inkább megütöm és kidobom. És akkor 100% os.
2013. júl. 8. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne légy már ilyen agresszív! Csak szakíts vele és kész. Akármilyen is, akkor is ember, ráadásul lány és a barátnőd.

Engem is felidegesítenek emberek...attól még nem fogok mindenkit ütlegelni. Mi oldódik meg attól?

Ha a feszültségedet akarod levezetni, akkor találj rá inkább valamilyen más módot. Vegyél egy bokszzsákot!

(utolsó)

2013. júl. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!