Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veletek is olyan, hogy egyáltalán nem élveztétek a szexet hiába mentetek el?
Tegyük fel ,hogy veszekedtetek pont előtte és utána ilyen megszokás szerűen szexeltetek. Pedig közbe még haragudtál a párodra csak próbáltad elfojtani? minden rendben megy az elejétől a végéig ,de mégse olyan jó? 7 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel és már legszívesebben szarrá verném, meg ő is engem és tök szar az egész....nem is igazán élvezem a szexet. Folyton,
"hogy majd akkor szexelünk amikor nekem kedvem tarja"
ilyeneket mond hiába mondom neki ,hogy rohadtul nem csak te rajtad függ mikor leszel megdugva, semmi...és ez mindenre igaz, mintha attól ,hogy nő lenne a talpát kéne nyalnom.
Most akkor mi? adjak neki egy pofont? mert esküszöm már simán megtenném. 20/f
És az ilyeneknek barátnője van...:D
Hát beszarás ez a mai világ.
Hát most erre mit mondjak?
Te egy barom vagy, szívatod magadat, és te is tudod, hogy szívatod magadat.
Ha mazochista vagy, hát szenvedj, te akarod ezt magadnak. Vagy tán kötelező vele lenni?
És az megoldás lenne, ha megütnéd? Istenem...ha már ennyire rossz vele, akkor inkább szakíts. Erőszakkal nem oldod meg a problémákat..csak rontasz a helyzeten.
19/L
Ne légy már ilyen agresszív! Csak szakíts vele és kész. Akármilyen is, akkor is ember, ráadásul lány és a barátnőd.
Engem is felidegesítenek emberek...attól még nem fogok mindenkit ütlegelni. Mi oldódik meg attól?
Ha a feszültségedet akarod levezetni, akkor találj rá inkább valamilyen más módot. Vegyél egy bokszzsákot!
(utolsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!