Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most tényleg tahó lettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg tahó lettem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 6 éve együtt vagyunk, én 23 ő 22 éves lesz.

Idén karácsonyra egy gyönyörű fülbevalót akartam neki venni karácsonyra. Megkérdeztem tőle, hogy arany vagy ezüst a kedvence ékszerben. Ő inkább az ezüstöt mondta, így örömmel elmentem másnap vásárolni neki.

A problémám az, hogy ma este értem haza a családomtól (neki nem élnek a szülei, így szenteste ő egyedül van otthon, lassan 1 éve élünk együtt), és megajándékoztuk egymást vacsora előtt.

Kinyitotta nagy izgalommal a kis ékszerdobozt, és sírvafakadt. Fogta a kabátját és elment, a telefont sem veszi fel.

A barátnője leírta facen, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy hitegettem a szeretett nőmet, és mért kellett átvernem.

Tényleg arra gondolhatott, hogy el akarom jegyezni?

2016. dec. 26. 00:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%

Ez annyira gáz és szánalmas, hogy nagyon. Velem a volt párom 3- szor játszotta el, hogy ő 3 napos táborba megy én meg oldjam meg magam a ház körüli teendőket. Váltottam és nem bántam meg, mert 4 évem ment rá. Neki igaz nem tiltották a szülei, hogy menjek vagy ne menjek, de voltak furcsa dolgaik. A másik meg az, hogy karácsonykor nagyon gáz ha egyedül hagytad. És igen ez tahóság. Ha hat éve lennék együtt valakivel, igaz nem rohannék el, de elmondanám, hogy mire vágyok igazán és ha akkor sem jegyez el, lépnék.

Gondolt át mit akarsz tőle igazán, mert hogy ennyire nem fogadták el ezek szerint a szüleid külön rossz.

2016. dec. 27. 10:56
 22/31 anonim ***** válasza:
14%

Jajj Istenem, ezek a nők... (ezt nőként írom.)

Kap egy gondolom nem olcsó ékszert, erre megsértődik, mert ő gyűrűt szeretne.. Gondolom, az ékszeres doboz miatt azt hitte, hogy gyűrű, de nem az volt és koppant egyet. De valahol értem a sértődöttségét, mert nem lehet könnyű egyedül karácsonyozni.

Szerintem nem az ajándék miatt vagy tahó, hanem azért, mert hagyod, hogy egyedül legyen otthon karácsonykor. Hacsak nincs ennek valami olyan oka, hogy a barátnőd kifejezetten szeretne egyedül lenni karácsonykor, akkor elég nagy bunkóság, hogy nem vagy vele / vagy nem viszed el a családodhoz. Egy párkapcsolatban ennek nem kéne így lennie.

2016. dec. 27. 14:33
 23/31 anonim ***** válasza:
74%

6 év utàn màr tudhatnâd, hogy el akarod e venni feleségül , nem csodàlom, hogy csalódott. Szàmàra ez még mindig egy N EM volt. Ezért borult ki.

A csalàdod meg elég bunkó. Ő a kedvesedként nem tartozik a csalàdba? Még ha hivatalosan nem is az, ezt tényleg ennyire vaskalaposan kell éreztetni vele? A férjem édesanyja màr akkor csalàdtagnak nevezett amikor még csak 1 hónapja voltunk egy pàr. 6 hónapos kapcsolatunkkor pedig együtt szentestéztünk velük. Azóta is minden évben.

Nem szabadott volna magàra hagynod. A kifakadàsa érthető volt . A mértéke is. El kellene döntened mit akarsz ettől a lànytól. Úgy gondolom, kommunikàciós problémàitok vannak bőven, amit orvosolni kellene.

2016. dec. 27. 15:47
 24/31 anonim ***** válasza:
88%
Szánalmas nyomorékok vagytok a családoddal együtt. Milyen dolog az hogy egyedül szentestézik??? 1 év után is, nem hogy 6. Főleg, hogy neki már nem élnek a szülei. Ő nem tartozik a családodhoz???? Szánalmas anyuci kisfia vagy. Nem való neked eljegyzés, házasság meg pláne nem. Fiatal vagy még de az ilyen emberek nem változnak. Remélem talál jobbat.
2016. dec. 27. 17:48
 25/31 anonim ***** válasza:
90%

En is a karacsony dolgot nem ertem... csaladi unnep anyad szerint?! Hat komolyan mondom... es a nagy ő nem a csaladod?

Ez a sztori nekem tobbsebbol verzik

2016. dec. 28. 20:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Anyám szerint is családi ünnep a karácsony, és ráadásul ő még utálja is a párom, de még így is meg van hívva szentestére, hogy ne egyedül üljön otthon, ha már nem tud a családjával lenni...

Nem tudom, nálatok hol siklott el a dolog, de az is szomorú, hogy ennyire nem a család része az, akit állításod szerint életed párjának akarsz, az meg még szomorúbb, hogy eszedbe sem jut, mennyire magányos lehet ilyenkor, árvaként...

Önmagában az ékszer nem jelent tahóságot, de nálatok sok-sok mellékes dolog járult hozzá (kezdve azzal, hogy két éve utalgat, de egy beszélgetésig nem jutottatok el, hogy te is tudd, erre vágyik), amivel tele lett a bili.

Nagyon sok, nagyon őszinte beszélgetés kell ahhoz, hogy ezt helyrehozd.

És ne kövesd el azt a hibát, hogy most fejvesztve gyűrűt veszel neki, mert egy ilyen után most nem erre fog vágyni, hanem hogy újra megtanuljon hinni neked, benned.

2016. dec. 29. 12:26
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
És? Mi történt azóta?
2016. dec. 29. 13:23
 28/31 anonim ***** válasza:
36%
Nem szereted ezt a lanyt, ez ennyire egyszeru.
2016. dec. 31. 01:18
 29/31 anonim ***** válasza:
10%

Ha eddig jo volt egyedul akkor jo volt, kesz.

De az hogy besertodjon egy gyurun karacsonykor? Nagyon gaz. Legsnasszabb dolog karacsonykor megkerni valakinek a kezet. Mi a parommal megbeszeltuk h mikor legyen, igy elkerultuk a snassz datumokat. Kesz.

Amugy ne hisztizzen mar egy gyuruert. Mondhatta volna h szeretne ha eljegyezned, nem kell nyavajogni.

(N)

2017. jan. 1. 15:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a gyűrű a lényeg, hanem valószínű más problémák is lehetettek a kapcsolatotokban ..

Ez pl a legtahóbb dolog,amit itt olvastam,hogy otthon hagytad egyedül szent este, mert a te szüleid nem hívták meg.. A szüleid is büdös bunkók,hogy lassan 7 éve van párod és őt nem hívták meg karácsonyozni..Főleg így,hogy árva is és egyedül maradt otthon..Ez nagyon gáz és magadtól észre sem vetted, mert csak mellékesen említetted meg.

Nem értem miért nem mondtad meg a szüleidnek,hogy csak úgy mész haza,hogy a barátnőd is megy veled? Ha nem tetszik nekik,akkor meg maradtatok volna kettesben a barátnőddel a lakásban...

Tahó voltál,de nagyon.

Az eljegyzés témára nem tudok mit írni.Szerintem még 22-23 évesen nem vagytok elkésve, de persze így,hogy már lassan 7 éve vagytok együtt, érthető,hogy a barátnőd szerint ideje lett volna,főleg,hogy beszéltétek is.

De ettől függetlenül a barátnőd hisztije is gáz volt.De gondolom az is közre játszhatott,hogy előtte ott hagytad full egyedül szent este.

2017. jan. 1. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!