Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg tahó lettem?
Barátnőmmel 6 éve együtt vagyunk, én 23 ő 22 éves lesz.
Idén karácsonyra egy gyönyörű fülbevalót akartam neki venni karácsonyra. Megkérdeztem tőle, hogy arany vagy ezüst a kedvence ékszerben. Ő inkább az ezüstöt mondta, így örömmel elmentem másnap vásárolni neki.
A problémám az, hogy ma este értem haza a családomtól (neki nem élnek a szülei, így szenteste ő egyedül van otthon, lassan 1 éve élünk együtt), és megajándékoztuk egymást vacsora előtt.
Kinyitotta nagy izgalommal a kis ékszerdobozt, és sírvafakadt. Fogta a kabátját és elment, a telefont sem veszi fel.
A barátnője leírta facen, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy hitegettem a szeretett nőmet, és mért kellett átvernem.
Tényleg arra gondolhatott, hogy el akarom jegyezni?
Valószínűleg azt hitte 6 év után, de ezt csak ő fogja tudni megmondani.
Ne vedd magadra, de ennyi idő alatt ezt az egyszerű dolgot már tudnod kellett volna, hogy melyik tipusú ékszert szereti...
Te jót akartál, közben neki más jött le. Beszéljétek meg, ha előkerül.
Hát tényleg elég balfék vagy, ez tény, de ez a hiszti dráma felesleges női picsogas.
Fiatalok vagytok, ha öt év múlva jegyzed el, akkor se lesz semmi... Manapság az eljegyzés is inkább az internetnek szól, és nem egymásnak szerintem. Szerintem értékelhető az igyekezeted, de ilyen nagy körítést csapni egy fülbevalónak valóban félrevezető. Beszélj vele, mondd el neki h vele akarod leélni az életed, stb... Nem hiszem, hogy ettől megnyugszik majd, de ezen úgysem tudsz segíteni.
És az nem szánalmas, hogy a kedves fiatalember annyira megismerte a lányt, hogy azt sem tudja, hogy arany vagy ezüst ékszert szeret? És 6 év után nem hívja meg magukhoz, hanem engedi egyedül karácsonyozni ?
Azért erről van egyfajta véleményem! És csodálkoznak a nagyszerű fiatalemberek, hogy a lányok miért akarnak más korosztályból partnert, társat keresni!
40+ Ffi
Miért lennél tahó. Annyit kérdeztél, hogy arany vagy ezüst, de a nők nem bírnak magukkal és ebből egyből eljegyzést konspiráltak. Hihetetlen, meg leped valamivel és még te lettél a rosszfiú...
"Nők! Se velük...ennyi" -Al Bundy
Azért, mert 6 év után nem vagy képes áthívni magatokhoz szentestére és hagyod, hogy egyedül karácsonyozzon. Igen, egy bunkó tahó vagy.
Hogy 6 év után nem tudod, hogy mit szeret. Igen, tahó vagy.
Mert ő félreértette az ajándékot és másra számított. Nem, nem vagy tahó.
Szerintem inkább az tahóság, hogy otthagyod őt egyedül.
Az nem biztos hogy ciki, hogy nem tudod, hogy arany vagy ezüst, rajtam nem igazán látni nemesfém ékszereket, szerintem a barátom se tudná, pedig ő nagyon figyelmes.
Az eljegyzéshez annyit, hogy szoktad őt hitegetni, hogy "Persze Rozikám, majd eljegyezlek, ha..." ? Mert ha ez megy sok éve, akkor megértem, hogy megunja, bár ez a reakció akkor is tömény hiszti és nem oké, de legalább valami oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!