Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most tényleg tahó lettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg tahó lettem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 6 éve együtt vagyunk, én 23 ő 22 éves lesz.

Idén karácsonyra egy gyönyörű fülbevalót akartam neki venni karácsonyra. Megkérdeztem tőle, hogy arany vagy ezüst a kedvence ékszerben. Ő inkább az ezüstöt mondta, így örömmel elmentem másnap vásárolni neki.

A problémám az, hogy ma este értem haza a családomtól (neki nem élnek a szülei, így szenteste ő egyedül van otthon, lassan 1 éve élünk együtt), és megajándékoztuk egymást vacsora előtt.

Kinyitotta nagy izgalommal a kis ékszerdobozt, és sírvafakadt. Fogta a kabátját és elment, a telefont sem veszi fel.

A barátnője leírta facen, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy hitegettem a szeretett nőmet, és mért kellett átvernem.

Tényleg arra gondolhatott, hogy el akarom jegyezni?

2016. dec. 26. 00:57
1 2 3 4
 11/31 Költőnő? ***** válasza:
91%

Az ékszert szépen elmagyaráznám, azért nem kérnék elnézést, nem azért vagy tahó. Azt ő drámázta túl.

Az viszont már nem is haragudj, szted milyen kapcsolat és AZ mekkora tahóság tőled és a családodtól is, hogy 6 év kapcsolat után, úgy, hogy idő közben össze is költöztetek; egyedül tölti a karácsonyt....

Én már csak ezért elgondolkodnék néhány dolgon.

2016. dec. 26. 10:04
 12/31 anonim ***** válasza:
85%

Engem a volt baratom 3 honapos egyuttlet utan meghivott a csaladjahoz karacsonyra! Szoval igen, ez az ami tahosag a reszedrol.

Amugy csatlakozom az elottem szolokhoz. A holgy kicsit tulreagalta a dolgokat, bar lehet, hogy most lett elege beloled, hogy 6 ev utan annyira se meltatod, hogy elvidd a csaladhoz, es meg a kezet se vagy kepes megkerni. 6 ev utan!

2016. dec. 26. 10:48
 13/31 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk eljegyzésről, most hogy így mondjátok, talán októberben ejtettük meg a témát, és annyira jutottunk, hogy télen-tavasszal tervezném vele a dolgot valamikor. (Valentin-napra terveztem, akkor ismertem meg 8 éve, és a 7. évfordulónk lenne, gondoltam szép lehetne így.)

Nem hívtam át magunkhoz, a szüleim úgy értékelik a karácsonyt, hogy ez családi ünnep, ha meg nem jövök, évekig hallgathatnám tőlük. A barátnőmet ez nem zavarta, mondta, hogy nyugodtan menjek, ő el lesz egyedül is.

Azóta sem jött haza, írt egy sms-t, hogy el akar gondolkozni mindenen, mert 2 éve várta a gyűrűt, és annyira túlhúztuk a dolgot. :(

Igaz, hogy 2 éve mutogat gyűrűket, de azt hittem sima ajándéknak szeretné, nem Azért.. :( nagyon szeretem, ő a tökéletes Nő, a nagy ő.

Tudom, hogy ez csak hiszti, de valahol én is hibás lehetek, hogy ide jutottunk, nem? :(

2016. dec. 26. 10:48
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
mindig meglepődöm, hogy az ilyen ostoba hisztis p.csák kellenek a pasiknak...
2016. dec. 26. 11:02
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

Nos, ahogy írták:

Bunkóság: Egyedül hagyod

Ékszer: Nem az,hogy nem tudod. Amennyiben nem ékszeres. Ő is túl reagálta.

Hat éves kapcsolat után a családodtól is igen csúnya, hogy azt mondják nem mehet az élettársad, akinek nincs hová mennie. Igen, családi ünnep, de neki te vagy a családja.. Sarkadra kellett volna állnod, s elmondani, hogy vagy megy az élettársad is, aki egy nap a feleséged lesz vagy nem mész, mert nem akarod, hogy a szerelmed a szeretet ünnepén egyedül legyen.

Menj a barátnőd után, mondd, hogy fontos neked vele akarsz lenni életed végéig, eljegyzéssel kapcsolatban pedig legyél őszinte, hogy mit terveztél. Mondjuk nem értem, hogy mások mit esznek ezen a karácsonykor eljegyzés dolgon.. Oo Ennyire nincs ötlet hogy mit lehetne kapni/adni... Én biztos kibuknék, ha karácsonykor kérnének meg... Ez az ünnep sztem nem arra való, na személyes vélemény befejez.

Te kérdező mély levegő, zuhany s hívd fel, találkozzatok s mondd el, hogy mit érzel s kérj elnézést, hogy egyedül kellett lennie... A hiszti stb az ő részéről volt sok, de ne törgöld az orra most, mert nagyobb hiszti lesz... Később sztem elnézést fog kérni.

2016. dec. 26. 11:06
 16/31 anonim ***** válasza:
23%
Hát ha ezek után pitizel neki és dalolva elveszed, akkor sok kitartást hátra levő életedben. A szánalmas fúró gép barátnő csak bónusz, aki nyilván segített a barátnődet bele lovalni az egészbe. Legalább van normális kapcsolata, vagy csak másokéban rendezkedik?
2016. dec. 26. 12:03
 17/31 Költőnő? ***** válasza:
93%
Nem mehet hozzátok karácsonykor???? Ha meg te nem mégy, akkor hallgathatod? Hát öcsém, nem anyádékkal fogod leélni elvileg életed hátralevő részét, de te tudod... ha nálunk a kedvesem nem lenne szívesen látva, maximum annyi lenne, hogy átugranék, aztán go haza, ahhoz, akivel osztozom az életünkön, a boldogságunkon, a bánatunkon.
2016. dec. 26. 12:21
 18/31 anonim ***** válasza:
74%
Olyan pasi nekem nem kéne,aki 6 év után egyszer sem bír elhozni a családjához karácsonyra,mert nem tekint a család részének.Ez már bunkóság,na meg elég nagy papucs lehetsz.Jó,3 hónap után még nem kell karácsonyra barátnőt hazavinni,de már jó ideje együtt vagytok és együtt is éltek.Remélem,hogy elhagy egy olyan férfiért,aki nagyobb tekintettel van rá és nem fogja évekig dugdosni a család orra elől.
2016. dec. 26. 14:45
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

bocs de ha annyira nagy ő, akkor megmondod anyádnak, hogy elviszed karácsonykor, hisz vele élsz, és 6 éve vele vagy.

ez a bunkóság, gyűrű miatt hisztizni meg gáz.

2016. dec. 26. 18:40
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

"Családi ünnep" a szüleid szerint? Ezek szerint te nem tekinted ennyi idő után a lányt erre érdemesnek, amire ő bekamuzta, hogy menj nyugodtan, semmi gond, ő elvan egyedül is... Még az is lehet, hogy igaz.

Egyértelműen ennek (is) a hatására, meg a sok eljegyzéses posztot látva kicsit túldrámázta a helyzetet. Ha alapból nem ilyen a természete, akkor betudható az érzelmi "sokknak".

Fiatalok vagytok még, de a kapcsolatok fontos eleme a kommunikáció!

A tahóság kérdés meg más téma... mindenki hoz kompromisszumokat ebben a kapcsolatban, ahogy látom.

2016. dec. 27. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!