Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem sarokba lettem szoritva, h tudnam bebizonyitani, h szeretem, van e meg kiut?
4 éve vele vagy, közel a 30-hoz, elvileg szereted is, akkor mégis mire vársz? De komolyan?? De tudod mit, ha neked ennyi idő nem volt elég akkor inkább tényleg hagyd elmenni, majd talál valakit aki komolyan tudja venni, te meg szabad maradhatsz és annyi időd lesz amennyit akarsz.
Én 7 évet vártam anno, legközelebb hülye lennék 3 évnél többet várni. Úgy tartják aki ennyi idő után se lép, az később se fog.
Nem értelek.. Azt írod, hogy biztos vagy magadban, el akarod őt venni. Megvettétek a gyűrűt is.
Akkor mi a fészkes fenének kell neked idő? Mire?
Aki biztos az érzelmeiben és el akarja venni a másikat, annak nincs szüksége időre. Maximum annyira, hogy összeszedje a bátorságát és úgy alakítson ki egy helyzetet, hogy kedves körülmények közt kérhesse meg a párját. Ez meg mondjuk 1-2 hét..egy vacsi, egy kirándulás, bármi.
Neked láthatóan nem ezért van szükséged időre.
És igaza van..mégis mit vártál? Megvettétek a gyűrűt, majd közlöd, hogy neked idő kell. Ezek után mégis mit várjon tőled?
Balfsz voltál és most már gyakorlatilag bármit teszel, azt fogja hinni, hogy kényszerből.
Ha tényleg biztos vagy magadban, és el akarod venni, akkor most ebben a pillanatban húzz el egy csokor virágért meg a kedvenc sütijéért és kérd meg a kezét. Mondd el neki, hogy nagyon szereted, vele akarod leélni az életed és hülye voltál, vártál egy jó pillanatra, betoji voltál, hogy feltedd a kérdésedet, de az érzéseidben biztos vagy. Ezentúl pedig jegyezd meg, hogy el is kezdhetitek az esküvőszervezést és pár hónapon belül (vagy amikorra gondoltátok) összeházasodtok. (Hogy lássa nem csak befogni akarod a száját.)
Ha neked ehhez idő kell és majd holnap megteszed..akkor hagyd a pcsába, mert neked nem ez a nő kell. És neki sem te kellesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!