Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ugy erzem sarokba lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem sarokba lettem szoritva, h tudnam bebizonyitani, h szeretem, van e meg kiut?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt a baratnommel, huszas evunk vegen jarunk, egyutt is elunk. Nagyon szeretne mar eljegyzest, ezt mar legalabb egy eve mondja neha. Par honapja ugy ereztem, h keszen allunk es elmentunk gyurut venni. Azonban en most megis ugy erzem, h idore van szuksegem. Nem mondtam neki, o pedig vart, h megkerjem. Most viszont teljesen kibukott, h csak jatszom vele, h belengettem egy csalit, alig varta, h megkerjem, most meg viszakozom. Hiaba mondom neki, h el akarom venni, szeretem es el fogom jegyezni, de idore van szuksegem, azt hajtogatja, h teljesen kiabrandult, h itt hitegettem, es sehova sem tart a kapcsolatunk, csak idopocsekolas. Most el akar hagyni, mert szerinte talalnom kene valakit, akinel biztos vagyok benne h el akarom venni(de en nala is biztos vagyok!) es akkor az csalodott, h nen vettem eszre h o mennyire vagyik a dologra. Nem tudom mit csinaljak, nagyon szeretem, nem akarom h elhagyjon, de most igy kenyszerbol megkerni sem akarom( amit o sem akar, legalabbis azt mondta, h nem arra vagyott, h kieroszakoljon egy lanykerest, hanem h ennyi ev utan mar magamtol is eszembe jusson, foleg miutan egyutt megvettuk a gyuruket...ti mit tennetek? Van ebbol a helyzetbol kiut?
2016. máj. 8. 11:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

4 éve vele vagy, közel a 30-hoz, elvileg szereted is, akkor mégis mire vársz? De komolyan?? De tudod mit, ha neked ennyi idő nem volt elég akkor inkább tényleg hagyd elmenni, majd talál valakit aki komolyan tudja venni, te meg szabad maradhatsz és annyi időd lesz amennyit akarsz.

Én 7 évet vártam anno, legközelebb hülye lennék 3 évnél többet várni. Úgy tartják aki ennyi idő után se lép, az később se fog.

2016. máj. 8. 12:09
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem mit huzakodik ezzel ennyit a mai pasik többsége. Én 20 éves lány vagyok, egy éve vagyok együtt a párommal, ő 5 évvel idősebb és most már hamarosan el is jegyez, beszéltünk erről. Gondolom gyereket is akartok hamarosan, vagy talán azt is húznád, míg eléritek a 30-as éveitek közepét?
2016. máj. 8. 12:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha biztos lennél benne, hogy el akarod venni akkor az meg is történne. Ki lehet bírni ne aggódj. Szerintem ha eljegyezni sem mered azt jelenti bizonytalan vagy.
2016. máj. 8. 12:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jól elcseszted. Most már habmeg is kered úgy fogja érezni hogy csak muszájból. Mégis mire kell még idő? Nem csoda hogy ki van bukva. Ha azt akarod hogy a feleséged legyen mit szórakozol?
2016. máj. 8. 12:33
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki várna még rád, ezek után. Ha ha húszas eveitek elején lennétek az más. Ha igazán szeretnéd nem lenne kérdés.
2016. máj. 8. 12:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Áruld el! Miért van szükséged idöre, áés szerinted mennyire ha olyan megingathatatlanul szereted??????
2016. máj. 8. 12:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyannvagy kedveskem mint az en párom. 7eve szivat hogy majd elvesz... Mwjd megker... De mindig van valami kifogás. Hagyom kicsit pihenni a lelkét, egy csaladi trageria miatt aztan lelepek. 26/n
2016. máj. 8. 12:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta együtt vagytok, lassan már családalapításon kéne gondolkozni...nem csoda, hogy kiakadt és ezek után úgy érzi, hogy elpocsékolta veled az idejét.
2016. máj. 8. 13:21
 9/23 A kérdező kommentje:
A kerdes, h mit lepjek? Kerjem meg gyorsan vagy mar eselyem sincs? Nem tudom mi utott belem, de ah biztos h ilyen korulnenyek kozotti lanykerest egyikunk alma sem volt ezert fogalmam sincs...
2016. máj. 8. 13:40
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek.. Azt írod, hogy biztos vagy magadban, el akarod őt venni. Megvettétek a gyűrűt is.

Akkor mi a fészkes fenének kell neked idő? Mire?

Aki biztos az érzelmeiben és el akarja venni a másikat, annak nincs szüksége időre. Maximum annyira, hogy összeszedje a bátorságát és úgy alakítson ki egy helyzetet, hogy kedves körülmények közt kérhesse meg a párját. Ez meg mondjuk 1-2 hét..egy vacsi, egy kirándulás, bármi.

Neked láthatóan nem ezért van szükséged időre.

És igaza van..mégis mit vártál? Megvettétek a gyűrűt, majd közlöd, hogy neked idő kell. Ezek után mégis mit várjon tőled?

Balfsz voltál és most már gyakorlatilag bármit teszel, azt fogja hinni, hogy kényszerből.

Ha tényleg biztos vagy magadban, és el akarod venni, akkor most ebben a pillanatban húzz el egy csokor virágért meg a kedvenc sütijéért és kérd meg a kezét. Mondd el neki, hogy nagyon szereted, vele akarod leélni az életed és hülye voltál, vártál egy jó pillanatra, betoji voltál, hogy feltedd a kérdésedet, de az érzéseidben biztos vagy. Ezentúl pedig jegyezd meg, hogy el is kezdhetitek az esküvőszervezést és pár hónapon belül (vagy amikorra gondoltátok) összeházasodtok. (Hogy lássa nem csak befogni akarod a száját.)

Ha neked ehhez idő kell és majd holnap megteszed..akkor hagyd a pcsába, mert neked nem ez a nő kell. És neki sem te kellesz..

2016. máj. 8. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!