Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem sarokba lettem szoritva, h tudnam bebizonyitani, h szeretem, van e meg kiut?
Ne haragudj de olyan marha vagy. Ez nem sarokba szorítás csak elvárható hogy eldöntsd végre hogy mit akarsz. Véleményem szerint itt nincs közép út, vagy megkéred a kezét vagy szakítasz. De azt vágod hogy magad sem tudod mit akarsz? Azt írod a kérdésben hogy idő kell neked nem azt hogy úgy éreztem idő kell de butaság volt mert szeretem vagy ilyesmi. Utána meg azt irod hogy mit lepj....
Én a helyedben gyorsan megazerveznék egy nagyon romantikus lanykerest, de ne várj vele sokáig, viszont olyan legyen hogy tenyleg érezze hogy komolyan gondolod, neked is fontos és kérjél szepen bocsánatot hogy ilyen idióta vagy, mond meg hogy tényleg ezt szeretnéd és nem tudod mi ütött beled. Persze csak akkor ha igy is gondolod. Ha nem így érzel akkor pedig adj neki esélyt hogy normális pasit találjon helyetted.
Ha biztos lennél benne, ha szeretnéd már rég megkérted volna. Ellent mondasz sajàt magadnak- őt akarod- biztos vagy- idő kell- ez ellentmondàs. Azt se tudod mit akarsz, hatàrozatlan, döntésképtelen vagy 4 év utàn. Ha ennyi idő nem volt elég, még 4 sem lesz.
Hülyíted szerencsétlent. Szerintem ebből màr nem fogsz jól kijönni. Engedd el, had talàljon magànak olyat aki tudja mit akar.
Ne haragudj de abszolút egyetértel az előzőkkel. Most vagy kérd meg vagy hagyd a fenébe és elkönyvel majd mint egy hibát az életében.
Én több mint 3 éve várok, 3 év után mikor nem volt lánykérés kibuktam, és adtam egy határidőt.
Vannak bizonyos gondjaink nekünk is mint mindenki másnak, ettől függetlenül kitartunk egymás mellett. Ha ennyi idő után se akar elvenni akkor köszönöm lépek tovább és megkeresem a leendő férjem.
29 leszek, 30 előtt azért már elég sürgős ez a kérdés, szóval nem csodálom hogy szegény lány kiakadt.
Ez bullshit. Ki akartad várni.. Mégis úgy érzed időre van szükséged. Ez két külön dolog.
Nekünk nem kell kifogásokat gyártanod. Saját magadnak hazudsz.
Jo, bevallom, en vagyok a noi szereplo, azert a parom szemszogebol irtam le, mert azt figyeltem meg, h ha egy no ir ki ilyet, akkor allandoan kapja az ivet, h minek rinyal a gyuru miatt.
Amiket leirtam, azokat mind o mondta, es en teljesen elbizonytalanodzam h mit kene tennem, h a hulye jaratja velem. Tudom h szeret de szamomra is elfogadhatatlan EG a viselkedes. Fogalmam sincs h mit tegyek, nehez elhagynom, hisz epp arra keszultem h igent mondjak neki...ha ultimatumot adok neki es azert ker meg, az nem ugyanaz..teljesen tanacstalan vagyok
Nxugodtan adj ultimátumot. Tényleg nem is vágyom már romantikus kérésre én sem mióta nekem kellett kérni, de legalább tudom mi a helyzet.( most még ő szab nekem feltételeket)
Ha nem kérdezel rá akkor sem lesz meg az az érzés; h hű megkért de jó, mert nyugtalanít majd eddig miért nem.
Ezt a pasik szúrják el,sajnos sok nő fog ki ilyen szerencsétlent mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!