Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ugy erzem sarokba lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem sarokba lettem szoritva, h tudnam bebizonyitani, h szeretem, van e meg kiut?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt a baratnommel, huszas evunk vegen jarunk, egyutt is elunk. Nagyon szeretne mar eljegyzest, ezt mar legalabb egy eve mondja neha. Par honapja ugy ereztem, h keszen allunk es elmentunk gyurut venni. Azonban en most megis ugy erzem, h idore van szuksegem. Nem mondtam neki, o pedig vart, h megkerjem. Most viszont teljesen kibukott, h csak jatszom vele, h belengettem egy csalit, alig varta, h megkerjem, most meg viszakozom. Hiaba mondom neki, h el akarom venni, szeretem es el fogom jegyezni, de idore van szuksegem, azt hajtogatja, h teljesen kiabrandult, h itt hitegettem, es sehova sem tart a kapcsolatunk, csak idopocsekolas. Most el akar hagyni, mert szerinte talalnom kene valakit, akinel biztos vagyok benne h el akarom venni(de en nala is biztos vagyok!) es akkor az csalodott, h nen vettem eszre h o mennyire vagyik a dologra. Nem tudom mit csinaljak, nagyon szeretem, nem akarom h elhagyjon, de most igy kenyszerbol megkerni sem akarom( amit o sem akar, legalabbis azt mondta, h nem arra vagyott, h kieroszakoljon egy lanykerest, hanem h ennyi ev utan mar magamtol is eszembe jusson, foleg miutan egyutt megvettuk a gyuruket...ti mit tennetek? Van ebbol a helyzetbol kiut?
2016. máj. 8. 11:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
Egy pillanatig felkerült bennem,hogy azért írta ki a kérdést mert tényleg megbánta és nem tudja mit tegyen hogy jól csinálja. De mint kiderult te vagy a női szereplő. Ezek után biztos vagyok benne hogy csak hiteget. Össze vissza kamuzik. H tenyleg komolyan gondolná nem így állna hozzá. Annak meg semmi értelme hogy muszájból megkerjen. Szerintem keress valaki mást. Jobban jársz.
2016. máj. 9. 12:41
 22/23 A kérdező kommentje:
Most azt mondta el akar venni(amugy ezt hajtogatja eleje ota) es meg is kert, azt mindta most rogton eljegyezzuk egynast.de mondtam h ne tegye ennek igy semmi ertelme...hulyen erzem magam ebben a helyzetben. Nem igy akartam, h en kieroszakolom o meg beijed... Adok neki meg par hetet amig ugysem latjuk egymast addig vegig gondlom aztan kovetkezo zalalkozaskor eldontom
2016. máj. 9. 12:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ha tudod !!!?? Akkor könyörgöm mire vársz ha nem akarod elveszíteni meg holnap kérd meg

Megérdemli szerintem .. Es megis mit szeretnél ? Mire vársz ? Szerinted szakítani fogsz vele ?

2016. máj. 22. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!