Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kérlek írjátok le a vélrményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek írjátok le a vélrményeteket, tanácstalan lettem?

Figyelt kérdés
A Párom februárba szeretné megkérni a kezemet.Én ugye kérdezgetem a részletekről, hogy mikor szeretne házasságot.A válasza pedig, hogy az ember ezt nem tervezi meg, meg mi van ha tönkre megy a házasságunk /környezetbe vannak példák/ Szerintetek?
2012. jan. 20. 12:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem, akkor minek kéri meg a kezedet? Szerintem hülyeség az eljegyzés és az esküvő között éveket várni. Akkor inkább ne kérjen meg most.
2012. jan. 20. 13:01
 2/38 anonim ***** válasza:
75%

Mi van???

1. Párod februárban megkéri a kezed. Ezt előre közölte, vagy csak te gondolod így?

2. Ha valóban meg akarja kérni a kezed, akkor miért nem akar házasodni? Mármint akkor mire kéri meg a kezed??? Előveszi a gyűrűt, megkérdi, hogy hozzámész-e, majd nem házasodtok össze?

Bevallom, én sem értem.

2012. jan. 20. 13:02
 3/38 A kérdező kommentje:
szülinapomkor..én húztam ki belőle mi lesz az ajándékom.mikor rákérdeztem mikor szeretné utána már azt mondta lehet 5év múlva vagy előbb is..én jövő nyárra gondoltam,szerintetek?
2012. jan. 20. 13:06
 4/38 A kérdező kommentje:
normális ha el vagyok keseredve vagy én verem nagy dobra?
2012. jan. 20. 13:09
 5/38 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem tök fölöslegesen kéri meg a kezed ha 5 év múlva akar házasságot.

Az esetek 80%-ában egy jegyesség nem bír ki ennyi időt, mert valami furcsa ok miatt a párok a hosszú jegyesség alatt hidegülnek el egymástól.

Igen, jogosan vagy elkeseredve mert épp a házasság az mit tényleg előre meg kell tervezni, főleg ha te már jövőre szeretnéd. De a párod nem... Hát nem tudom ebből hogy jöttök egy síkra.

2012. jan. 20. 13:13
 6/38 anonim ***** válasza:
54%
ő azt szeretné, hogy legyetek egy eljegyzéssel összekötve, de házasságot még nem akar, mert még bármi közbejöhet, mondjuk kiábrándulsz belőle pár év múlva.
2012. jan. 20. 13:14
 7/38 anonim ***** válasza:
75%

Nagy dobra verni valamit annyit tesz, mint széles körben hangoztatni, hirdetni.

Nem tudom, elég ciki szerintem előre "kihúzni" a barátodból, mit kapsz (mintha az lenne a lényeg, bakker, nem pedig az, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást), ráadásul mint látod, mostmár nem örülni fogsz, amikor az ujjadra húzza a gyűrűt, hanem már előre és akkor is azon kattogsz, hogy mikor vesz már el.

Mellesleg igen, te hisztized túl.

2012. jan. 20. 13:14
 8/38 A kérdező kommentje:
és, hogy én dönthetem el, amikor én akarom..de úgy a jó, ha a pár kb ua azt az időpontot szeretné, nem?én nem akarom úgy jövőre, hogy ő még nem akarja, viszont az 5évet soknak találom..közös nevező?találjuk meg a középidőpontot vagy mi?
2012. jan. 20. 13:18
 9/38 anonim ***** válasza:
47%

Én a páromtól szoktam kérdezgetni mikor kéri már meg a kezem. 8 éve vagyunk együtt.

Erre mindig azt válaszolja: Ha akarom minden este...

2012. jan. 20. 13:18
 10/38 A kérdező kommentje:
13 18 AS.ÉS TE valóban szeretnéd az eljegyzést vagy nem?
2012. jan. 20. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!