Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek írjátok le a vélrményeteket, tanácstalan lettem?

Mi van???
1. Párod februárban megkéri a kezed. Ezt előre közölte, vagy csak te gondolod így?
2. Ha valóban meg akarja kérni a kezed, akkor miért nem akar házasodni? Mármint akkor mire kéri meg a kezed??? Előveszi a gyűrűt, megkérdi, hogy hozzámész-e, majd nem házasodtok össze?
Bevallom, én sem értem.

Szerintem tök fölöslegesen kéri meg a kezed ha 5 év múlva akar házasságot.
Az esetek 80%-ában egy jegyesség nem bír ki ennyi időt, mert valami furcsa ok miatt a párok a hosszú jegyesség alatt hidegülnek el egymástól.
Igen, jogosan vagy elkeseredve mert épp a házasság az mit tényleg előre meg kell tervezni, főleg ha te már jövőre szeretnéd. De a párod nem... Hát nem tudom ebből hogy jöttök egy síkra.

Nagy dobra verni valamit annyit tesz, mint széles körben hangoztatni, hirdetni.
Nem tudom, elég ciki szerintem előre "kihúzni" a barátodból, mit kapsz (mintha az lenne a lényeg, bakker, nem pedig az, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást), ráadásul mint látod, mostmár nem örülni fogsz, amikor az ujjadra húzza a gyűrűt, hanem már előre és akkor is azon kattogsz, hogy mikor vesz már el.
Mellesleg igen, te hisztized túl.

Én a páromtól szoktam kérdezgetni mikor kéri már meg a kezem. 8 éve vagyunk együtt.
Erre mindig azt válaszolja: Ha akarom minden este...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!