Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon szeretné, hogy megkérjem a kezét, de én nem szeretnék házasodni, mit tegyek? 23F
A barátnőmmel, akit nagyon szeretek, 4 éve járunk. Az őszinte valóság az, én mindig mondtam neki, már a kapcsolatunk legelején is, hogy nem szeretnék házasodni. Nem szeretnék gyereket sem, mert úgy érzem, nem lennék jó Apuka. Az életcélom teljesen más, mint a családalapítás. Ő ezt elfogadta, sőt, gyakran mondta, ő sem szeretne házasodni.
Ennek elenére, tegnap, mintha kicserélték volna. Egész nap arról beszélt, hogy egyik barátnőjének megkérték a kezét és milyen boldog, illetve, hogy mennyire örül ennek. Este pedig, folyamatosan arra utalgatott, ő is boldog lenne, ha megkérném a kezét, mi több, ki is mondta sírva, könnyes szemmel:
"De ugye egyszer meg fogod kérni a kezem, Édesem?"
Én azt feleltem neki, hogy tudja jól, nem szeretnék házasodni és már a kapcsolatunk legelején is megmondtam ezt a dolgot neki, emiatt pedig elkezdett zokogni. Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam megvígasztalni. Egész este sírt és nagyon csalódott, szomorú volt és magába zárkózott.
Mit tegyek? Mi lenne a helyes?
"De mindenki vagyik ra csak sok no tagadja ha nem biztos a valasztasaban vagy egyszeruen elnyomja magaban."
Én nem vágyok házasságra.
Persze a te logikád is olyan, mint a homoszexuális: van a homoszexuális, és van, aki nem szereti őket, így ők is homoszexuálisak, mert elnyomják magukban. Tehát mindenki homoszexuális (nyíltan vagy látens módon). Szóval van, aki szeretne házasodni, és van aki elutasítja. Aki elutasítja, az viszont titokban vágyik rá, tehát igaz a tézised, miszerint mindenki szeretne házasodni. Tehát én is szeretnék, csak elnyomom magamban. Ez ám a logika koma, de azért tudományos körökbe ne akarj tartozni!
Kèrj idot.
23vagy , ugymond èretlen a házasságra, nameg nemis biztos h o az igazi, majd ha megtalalod akit kell , vagy (!) Eltelik egy kis ido elkezdesz vagyakozni.
A parom 25evesen sem akart hazasodni, most 27es megkèrt jùliusban!:)
53-mas figyelj mar! Azert undorodsz emberektol, mert hazassagot szeretnenek? A kerdezo baratnoje sem "undorito" azert, mert rajott hogy fontos neki a hazassag? Valoszinu a gyerek-kerdessel is igy lesz.
Szamomra az a fura, aki nem akarja mindezt, plane hogy no letere nem akar gyereket. De ettol még nem undoritozom le. Az az undorito, ahogy te ehhez a kerdeshez hozzaallsz!
53 te beteg anarschista vagy
Hazassag a kapcsolat torvenyes formaja
Undorito az aki tesz a torvenyre
Utolsó, neked sem sok eszed van. Senkire sem lehet ráerőltetni a házasságot, az a gusztustalan, mikor valakit belehajszolnak olyan dologba, amit nem akar. Tudod ezt elnyomásnak hívják.
A törvény meg, hagyjuk inkább. Azokat az aktuális állami vezetők hozzák, na nehogy már az ő szavuk szent és sérthetetlen legyen. Hány éves vagy, 10? Nézz körül az országunkban, és utána mondd azt, hogy a törvények jók és betartandóak.
A hazassag torvenye tobb ezer eves nem mai politikai kitalacio.
Nezem az orszagot kivulrol
Szomoru keseru csalodott alkoholista depresszios erkolcsi ertekektol mentes lebutult rasszista soviniszta orszag lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!