Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon szeretné, hogy megkérjem a kezét, de én nem szeretnék házasodni, mit tegyek? 23F
A barátnőmmel, akit nagyon szeretek, 4 éve járunk. Az őszinte valóság az, én mindig mondtam neki, már a kapcsolatunk legelején is, hogy nem szeretnék házasodni. Nem szeretnék gyereket sem, mert úgy érzem, nem lennék jó Apuka. Az életcélom teljesen más, mint a családalapítás. Ő ezt elfogadta, sőt, gyakran mondta, ő sem szeretne házasodni.
Ennek elenére, tegnap, mintha kicserélték volna. Egész nap arról beszélt, hogy egyik barátnőjének megkérték a kezét és milyen boldog, illetve, hogy mennyire örül ennek. Este pedig, folyamatosan arra utalgatott, ő is boldog lenne, ha megkérném a kezét, mi több, ki is mondta sírva, könnyes szemmel:
"De ugye egyszer meg fogod kérni a kezem, Édesem?"
Én azt feleltem neki, hogy tudja jól, nem szeretnék házasodni és már a kapcsolatunk legelején is megmondtam ezt a dolgot neki, emiatt pedig elkezdett zokogni. Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam megvígasztalni. Egész este sírt és nagyon csalódott, szomorú volt és magába zárkózott.
Mit tegyek? Mi lenne a helyes?
Nem értem miért lenne önző a kérdező... miért ő áldozza fel a saját álmát csak azért, mert a csaj meggondolta magát? Ő nyílt lapokkal játszott, ha a csaj volt olyan buta, hogy azt hitte megváltozik, akkor így járt. Itt nem a pasinak kellene megváltozni, és engedni. A csaj változott, a csaj akar mást, mint a kapcsolat elején. Itt ő az, aki önző, és zsarolja a pasit. Nem a pasi... ő tisztázta az álláspontját, a csaj elfogadta.
Nem értem az ilyen emberek felfogását. Kérdező, szakíts vele... hidd el, sok olyan csaj van, aki elég értelmes ahhoz, hogy felfogja, egy kapcsolat nem a házasságtól lesz stabil, és nem a gyerektől boldog.
Nézd, most mondanám neked, hogy menekülj ebből a kapcsolatból amilyen gyorsan csak lehet, de úgyis hiába, te szerelmes vagy.
Ezért csak annyit mondok, hogy nagyon el fogod b'szni az életed ha engedsz az érzelmi zsarolásának. Ez a nő csak magával törődik, hogy ő mit szeretne, nem érdekli, hogy neked mi a jó, ő csak kapni akar tőled, adni nem, egy párkapcsolatnak nem ilyennek kéne lennie.
Ha nem érti meg, hogy ez nem róla szól hanem kettőtökről, akkor ott kéne hagyni. Ezt most még úgysem látod a rózsaszín ködtől, de hidd el, pár év és magad is látni fogod.
A szeretet mindent eltur a szeretet onzetlen,,
Kerdezo magadnak ne hazudj nem szeretsz csak kihasznalod ot.
Buta elveid tobbre tartod mint eleted szerelmet? .
Fesni nosen gyerekkel tilos ugye ?
Hirnev lehet soha nem jon es maganyos oregember leszel.
Elengedet nem szeretted es a szeremet nem erdemled.
Onzo gyerek vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!