Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátnőm nagyon szeretné,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon szeretné, hogy megkérjem a kezét, de én nem szeretnék házasodni, mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

A barátnőmmel, akit nagyon szeretek, 4 éve járunk. Az őszinte valóság az, én mindig mondtam neki, már a kapcsolatunk legelején is, hogy nem szeretnék házasodni. Nem szeretnék gyereket sem, mert úgy érzem, nem lennék jó Apuka. Az életcélom teljesen más, mint a családalapítás. Ő ezt elfogadta, sőt, gyakran mondta, ő sem szeretne házasodni.

Ennek elenére, tegnap, mintha kicserélték volna. Egész nap arról beszélt, hogy egyik barátnőjének megkérték a kezét és milyen boldog, illetve, hogy mennyire örül ennek. Este pedig, folyamatosan arra utalgatott, ő is boldog lenne, ha megkérném a kezét, mi több, ki is mondta sírva, könnyes szemmel:

"De ugye egyszer meg fogod kérni a kezem, Édesem?"

Én azt feleltem neki, hogy tudja jól, nem szeretnék házasodni és már a kapcsolatunk legelején is megmondtam ezt a dolgot neki, emiatt pedig elkezdett zokogni. Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam megvígasztalni. Egész este sírt és nagyon csalódott, szomorú volt és magába zárkózott.

Mit tegyek? Mi lenne a helyes?

2016. aug. 17. 08:48
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
23%

Aki szeret aldozatot hoz

Aki szeret feleseget akar maganak nem pi..at ideglenessen

2016. aug. 17. 19:29
 42/60 anonim ***** válasza:
55%

Vagy aki szeret elfogadja a másikat úgy, ahogy van, és nem erőlteti rá a hirtelen jött akaratát, főleg ha a másik 4 évvel azelőtt tiszta lapot adott a kezébe.

Meg lehet ám ezt fordítani is. Itt a csaj a 3.14csa, nem a pasi a f.asz.

2016. aug. 17. 20:30
 43/60 Noren1989 ***** válasza:

#36, 39, 42essel egyetértek:a kérdező sosem rejtette el valós gondolatait a nő elől.

Viszont, ahogy #36 (?) javasolta, meg lehetne fejteni az okát. Beszélgessetek arról, hogy mégis miért akarja ezt így, légből kapva?

Vagy esetleg sutyiba lukas gumival szexeltetek?

2016. aug. 17. 20:39
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
Miert olyan elkepzelhetetlen hogy a lanynak megvaltozott a velemenye? En sem akartam ferjhez menni, a szuleim peldaja miatt, de megismerkedtem a jelenlegi parommal es teljesen megvaltozott a velemenyem az elkotelezedesrol.
2016. aug. 17. 20:40
 45/60 anonim ***** válasza:
46%
Egy no es ferfi termeszetes igenye a hazassag. Szeretne a masikhoz tartozni hivatalossan is
2016. aug. 17. 20:42
 46/60 anonim ***** válasza:
34%
Ezért fog dobni téged, nem is kellett volna összejönnötök ezek után, hogy te kijelentetted, nem akarsz házasodni. Szerintem várjatok még 3-4 évet a házasággal, hátha neked is kell új nőstény és neki is kell új bak, főleg ha megismer egy olyan faszit, aki egyből feleségül akarja venni. Sok nő csak ezért megy feleségül valakihez, hogy ezaz életcél is ki legyen pipálva. Nem egy nő ezért hagyta el a fasziját, mert nem vette el és inkább egy ismeretlenhez hozzáment, aki iránt nem is érezett még csak vonzalmat sem, csak legyen meg azaz esküvő.
2016. aug. 18. 06:38
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
42# szerintem sem tett a pasi semmi rosszat, korrektül viselkedett. De azért mert itt van pár buta ember még nem kell a csajt se lepi.csázni. Ő sem tehet róla, hogy 20 évesen még úgy gondolta nem akar gyereket most mégis. Ennek itt vége. Szerintem egyik sem hibás.
2016. aug. 18. 09:53
 48/60 anonim ***** válasza:
48%

Oszinten melyik no akar egesz eleteben elettars vagy baratno statuszt ?

Ideiglenes es mindig van esely a dobbantasra

2016. aug. 18. 09:55
 49/60 anonim ***** válasza:
9-esnek van igaza!!!
2016. aug. 18. 10:58
 50/60 anonim ***** válasza:
78%
45# nem mindenki vágyik ilyesmire. Olyan párt kell találni aki ugyanúgy gondolkodik. Itt nincs középút.
2016. aug. 18. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!