Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon szeretné, hogy megkérjem a kezét, de én nem szeretnék házasodni, mit tegyek? 23F
A barátnőmmel, akit nagyon szeretek, 4 éve járunk. Az őszinte valóság az, én mindig mondtam neki, már a kapcsolatunk legelején is, hogy nem szeretnék házasodni. Nem szeretnék gyereket sem, mert úgy érzem, nem lennék jó Apuka. Az életcélom teljesen más, mint a családalapítás. Ő ezt elfogadta, sőt, gyakran mondta, ő sem szeretne házasodni.
Ennek elenére, tegnap, mintha kicserélték volna. Egész nap arról beszélt, hogy egyik barátnőjének megkérték a kezét és milyen boldog, illetve, hogy mennyire örül ennek. Este pedig, folyamatosan arra utalgatott, ő is boldog lenne, ha megkérném a kezét, mi több, ki is mondta sírva, könnyes szemmel:
"De ugye egyszer meg fogod kérni a kezem, Édesem?"
Én azt feleltem neki, hogy tudja jól, nem szeretnék házasodni és már a kapcsolatunk legelején is megmondtam ezt a dolgot neki, emiatt pedig elkezdett zokogni. Borzalmasan éreztem magam, nem tudtam megvígasztalni. Egész este sírt és nagyon csalódott, szomorú volt és magába zárkózott.
Mit tegyek? Mi lenne a helyes?
Aki szeret aldozatot hoz
Aki szeret feleseget akar maganak nem pi..at ideglenessen
Vagy aki szeret elfogadja a másikat úgy, ahogy van, és nem erőlteti rá a hirtelen jött akaratát, főleg ha a másik 4 évvel azelőtt tiszta lapot adott a kezébe.
Meg lehet ám ezt fordítani is. Itt a csaj a 3.14csa, nem a pasi a f.asz.
#36, 39, 42essel egyetértek:a kérdező sosem rejtette el valós gondolatait a nő elől.
Viszont, ahogy #36 (?) javasolta, meg lehetne fejteni az okát. Beszélgessetek arról, hogy mégis miért akarja ezt így, légből kapva?
Vagy esetleg sutyiba lukas gumival szexeltetek?
Oszinten melyik no akar egesz eleteben elettars vagy baratno statuszt ?
Ideiglenes es mindig van esely a dobbantasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!